Harahorn Orange Dry Gin og Ginger Ale er en nydelig avveksling fra en Gin og Tonic. Smakene i Harahorn Orange Dry Gin spiller perfekt sammen med Fever-Tree Premium Ginger Ale.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.
Her får du både en sitrusskreller og en zester, til prisen for én. Softgrip håntak. Blad i rustfritt stål. Tåler oppvaskmaskmaskin.
Harahorn Orange Dry Gin og Ginger Ale
Beskrivelse
Ingredienser
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
- Vask og tørk fruktene du skal bruke som garnityr.
- Skjær en ca 5cm lang stimmel av skallet på frukten
- Mål opp gin og ginger ale. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken. Legg i strimmelen med skall.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden ginger ale og garnityr
Likte du denne oppskriften på en Harahorn Orange Dry Gin og Ginger Ale? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken
Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.
Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.