Soloroni - Negroni med Solo, Bilde av ingrediensene, campari TOsti Vermut og Bareksgen Double Gin sammen med Solo.

Soloroni – Negroni med Solo

Negroni med Solo – Soloroni – du tenker det kanskje er litt helligbrøde? Det er faktisk usannsynlig godt, men det spiller definitivt en rolle hva de andre ingrediensene er også.

Dette var en fantastisk god Negroni før vi i påskens ånd fikk anfallet å forsøke med litt Solo i. Og det er godt! En hyggelig sideeffekt er at du får et litt lavere alkoholinnhold. Og lavere alkoholinnhold gjør seg tross alt enda bedre i solveggen. I vanlige tider, det vil si utenom Påske, er det svært godt med litt tonic eller soda i Negronien, så det er ikke så ekstremt å teste med solo.

Soloroni blir godt med LITT Solo. Fyller du opp med Solo blir det lite Negroni igjen, men godt kan det bli likevel. Vi bruker samme mengde Solo som av de andre ingrediensene, i dette tilfellet er det 2 cl.

Forsøk så ser du! Men – husk at Solo Super absolutt ikke gir samme smak. Selv om det kanskje er en smak du liker, fungerer det ikke nødvendigvis i Soloronien.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Soloroni – Negroni med Solo

Nøkkelord: Negroni, Soloroni

Slik går du frem

  • Vask frukten du skal bruke som garnityr
  • Skrell ca 5cm med skall
  • Ha noen isbiter i et rocks-glass
  • Tilsett gin, vermut og bitter
  • Rør i ca 20 sekunder
  • Fyll opp med is til isbitene stikker opp av væsken
  • Mål opp 2 cl Solo og topp opp med det
  • Rør forsiktig
  • Pynt med appelsinskall
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Negroni med Solo – Soloroni – du tenker det kanskje er litt helligbrøde? Det er faktisk veldig godt! Lag en god Negroni, topp opp med Solo.

Likte du denne oppskriften på Soloroni – Negroni med Solo? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken

Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.

hvorfor sitrusskall i drinker

Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker

Hvorfor bruker vi som oftest sitrusskall i våre drinker? Det er flere årsaker til dette. Først og fremst fordi det gir mer smak og mindre syrlighet enn om du bruker ... Les mer

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.