Påske GT med Resept XVII Gin

Påske GT med Resept XVII

Påske GT med Resept XVll Gin er en frisk og smaksrik Gin og Tonic med litt ekstra oppi. Appelsin har du jo alltid i påsken, og gult skal det være.

Resesept XVII er en gin som fungerer utrolig godt i mange cocktails ettersom den er kraftig nok til å beholde sitt særpreg nesten samme hva du blander den med.

Her hadde vi et litt nostalgisk anfall og brukte litt Galliano, frisk appelsinjuice og Fentimans Appelsintonic. Pyntet selvsagt med appelsinskall. En drink med sol i hjertet.

Påske GT med Resept XVII

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Hvis du skal bruke samme appelsin til både garnityr og juice, skjær av skallet du skal bruke først. Det er nesten umulig å få av dette peng eller brukbart etterpå. (#hørt av en venn…)
  • Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset. Du kan også lage en laaang strimmel med en zester om du synes det er kulere.
  • Mål opp gin, galliano, juice og tonic. Hell dette i glasset (husk å sile appelsinjuicen om det er fruktkjøtt i den)
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Påske GT med Resept XVll Gin er en frisk og smaksrik Gin og Tonic med litt ekstra oppi. Appelsin har du jo alltid i påsken, og gult skal det være.
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.