Dry Martini med Rutte Celery Gin

Dry Martini med Rutte Celery Gin

Del med andre ginteresserte:

Dry Martini med Rutte Celery Gin er usedvanlig godt. Du kjenner ikke sellerismak, men kryddernotene gjør den unik. Dette må bare oppleves.

Her har vi brukt Martini sin Riserva Speciale Ambrato Vermut som er helt perfekt i denne. En god oliven i, og kanskje gjerne i en skål ved siden av som snacks. Det er alt som skal til for at kvelden blir perfekt.

Dry Martini Rutte Celery Gin
Dry Martini Rutte Celery Gin (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Dry Martini med Rutte Celery Gin

Nøkkelord: Dry Martini

Slik går du frem

  • Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
  • Tre oliven på cocktailpinnen så du har den klar.
  • Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
  • Rør i 30 sekunder.
  • Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
  • Sil væsken over i martiniglasset.
  • Legg cocktailpinnen med oliven i cocktailen din. Sett frem en skål oliven ved siden av om du ønsker det.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Dry Martini med Rutte Celery Gin er usedvanlig godt. Du kjenner ikke sellerismak, men kryddernotene gjør den unik. Dette må bare oppleves.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, og Youtube.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.