Dry Martini med Rutte Celery Gin er usedvanlig godt. Du kjenner ikke sellerismak, men kryddernotene gjør den unik. Dette må bare oppleves.
Her har vi brukt Martini sin Riserva Speciale Ambrato Vermut som er helt perfekt i denne. En god oliven i, og kanskje gjerne i en skål ved siden av som snacks. Det er alt som skal til for at kvelden blir perfekt.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.
Dry Martini med Rutte Celery Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 6 cl Rutte Celery Gin
- 1 cl Martini Riserva Speciale Ambrato
- Oliven
Dette trenger du
Pynt med
- Oliven
Slik går du frem
- Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
- Tre oliven på cocktailpinnen så du har den klar.
- Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
- Rør i 30 sekunder.
- Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
- Sil væsken over i martiniglasset.
- Legg cocktailpinnen med oliven i cocktailen din. Sett frem en skål oliven ved siden av om du ønsker det.
Dry Martini med Rutte Celery Gin er usedvanlig godt. Du kjenner ikke sellerismak, men kryddernotene gjør den unik. Dette må bare oppleves.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, og Youtube.
1