beste gin bestillingsutvalget

De beste gin fra bestillingsutvalget hos Vinmonopolet

Del med andre ginteresserte:

Her følger en alfabetisk liste på det vi mener er de beste gin fra bestillingsutvalget hos Vinmonopolet. Vi har plukket noe for enhver smak og lommebok. Du finner vår omtale og link til Vinmonopolet under hver gin.

Attåt Pink Gin

Hva passer til Attåt Pink Gin
Attåt Pink Gin. (Bilde: produsenten)

Attåt Pink Gin smaker av bringebær og krydder. Dette er en rosa-gin som fortsatt er gin. Den egner seg bar, eller i en ukomplisert Gin og Tonic med Schweppes Indian Tonic. Les vår omtale av Attåt Pink Gin.

Attåt Pink Gin på Vinmonopolet.

Bareksten Botanical Gin

Bareksten Botanical Gin
Bareksten Botanical Gin. (Bilde: produsenten)

Grunnen til at vi har satt opp denne er økonomi. Bareksten Botanical Gin finnes i Vinmonopolets standardutvalg, men da kun som 0,5l. Prisen for denne er 459,- Dette gir en literpris på 918,00. Tar du deg bryderiet med å bestille 0,7l flasken i bestillingsutvalget må du ut med 569,- altså bare 110,- kroner mer. Literprisen er da 812,86. Les vår omtale av Bareksten Botanical Gin.

Bareksten Botanical Gin på Vinmonopolet.

Copperhead Gin

Hva passer til Copperhead London Dry Gin
Copperhead Gin. (Bilde: produsenten)

Copperhead Gin er preget av kardemomme og kvann som sammen med einer gir et tydelig krydderpreg. Den har en rund og behagelig munnfølelse. Dette er en gin som fungerer både med tonic og med ingefærøl, så vel som i en Dry Martini. Les vår omtale av Copperhead Gin.

Copperhead Gin på Vinmonopolet.

Elephant Strength Gin

En flaske Elephant Strengt gin inneholder 57 % alkohol
Elephant Strength Gin. (Bilde: produsenten)

Elephant Strength Gin er en gin i kategorien Navy Strength. Den er overraskende mild til å inneholde 57% alkohol. Denne ginen er en sterkere versjon av Elephant Gin, med andre ord: Mer av det gode. Dette er den beste Navy Strenght gin som er i bestillingsutvalget. Her kan du lese vår omtale av Elephant Strength Gin.

Elephant Strength Gin på Vinmonopolet.

Elsker Pink Gin

Elsker Pink Gin. beste gin bestillingsutvalget
Elsker Pink Gin. (Bilde: produsenten)

Elsker Pink Gin er kanskje en av de beste Pink Gin som er laget. Det er akkurat passe søt, og har fremdeles litt av gin preget igjen. Se vår omtale av Elsker Pink Gin.

Elsker Pink Gin på Vinmonopolet.

Harahorn Fatlagret Gin

harahorn fatlagret gin
Harahorn Fatlagret Gin (Bilde: produsenten)

Harahorn Fatlagret Gin er den beste fatlagrede ginen jeg har smakt, og dermed selvfølgelig også den beste fatlagrede gin i bestillingsutvalget. Denne ginen er spesiallaget for å ligge på fat. Resultatet er en deilig og bløt gin som nytes best alene eller i en Negroni. Her er vår omtale av Gin Mare.

Harahorn Fatlagret Gin på Vinmonopolet.

Kimerud Wild Grade Gin

Kimerud Wilde Grade Gin
Kimerud Wild Grade Gin. (Bilde: produsenten)

Kimerud Wild Grade Gin er er av mine personlige favoritter. Med 22 forskjellige urter og 47% alkohol så er dette en gin du kan leke med. Min foretrukne garnish er appelsin. Les vår omtale av Kimerud Wild Grade Gin.

Kimerud Wild Grade Gin på Vinmonopolet.

Osmoz Citrus Gin

Osmoz Citrus Gin
Osmoz Citrus Gin. (Bilde: produsenten)

Osmoz Citrus Gin er ikke som alle andre sitrus-gin. Blant ingrediensene er eple, lime og agurk – noe som gjør at den passer med mye forskjellig garnityr. Dette er en mild og frisk gin som passer perfekt i en sommerlig G&T.

Les omtalen vår av Osmoz Citrus Gin.

Osmoz Citrus Gin på Vinmonopolet.

Opihr Oriental Spiced Gin

Hva passer til Opihr Oriental Spiced Gin
Opihr Oriental Spiced Gin. (Bilde: produsenten)

Opihr Oriental Spiced Gin er full av orientalske krydder, og fungerer strålende med ingefærøl. Dette er en virkelig “hot” gin. Med rød chilli som garnityr blir den lett festens midtpunkt. Les vår omtale av Opihr Oriental Spiced Gin.

Opihr Oriental Spiced Gin på Vinmonopolet.

Pink Pepper Gin

Hva passer til Pink Pepper Gin
Pink Pepper Gin. (Bilde: produsenten)

Pink Pepper Gin er en herlig gin hvis du liker litt pepper. Det spesielle med denne ginnen er at den vil endre karakter under lagring. Til å begynne med er rosepper, krydder, og kardemomme de mest fremtredende smakene. Etterhvert som flasken står vil smaken av vanilje, honning og tonkabønner bli mer fremtredende.

Les vår omtale av Pink Pepper Gin.

Pink Pepper Gin på Vinmonopolet.

Stockholms Bränneri Dry Gin

Hva passer til Stockholms Brenneri
Stockholms Bränneri Dry Gin. (Bilde: produsenten)

Stockholms Bränneri Dry Gin er en nydelig klassisk gin. Den har mengder av einer, hylleblomst og koriander. Smaken er litt som duften, men med innslag av rosmarin i tillegg. Denne ginen er nærmest perfekt for en Gin og Tonic. Se vår omtale av Stockholms Bränneri Dry Gin her.

Stockholms Bränneri Dry Gin på Vinmonopolet.

Tanqueray No. Ten Gin

Hva passer til Tanqueray No. Ten Gin
Tanqueray No. Ten Gin. (Bilde: produsenten)

Tanqueray No. Ten Gin er bare fantastisk, da snakker jeg både om innholdet og flasken. Den er nydelig med kun et par isbiter i et lite glass, men fungerer også i Dry Martini eller en G&T. Les vår omtale av Tanqueray No. Ten Gin.

Tanqueray No. Ten Gin på Vinmonopolet.

Vidda Tørr Gin

vidda tørr gin. beste gin bestillingsutvalget
Vidda Tørr Gin (Bilde: produsenten)

Vidda Tørr Gin lages i Oslo med ingredienser fra Oslomarka. Resultatet er en gin som fungerer med typisk norsk garnityr som skogsbær eller lyng. Se vår omtale av Vidda Tørr Gin.

Vidda Tørr Gin på Vinmonopolet.

Williams (Chase) Elegant 48 Gin

Williams elegant 48 Gin
Williams elegant 48 Gin. (Bilde: produsenten)

Williams Elegant 48 Gin er en gin som virkelig fortjener sitt navn. Både flasken og smaken er elegant. Både alkoholprosenten, antallet eplesorter og antallet botaniske ingredienser er 48! Les vår omtale av Williams Elegant 48 Gin her.

Williams Elegant 48 Gin på Vinmonopolet.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
(Visited 1 times, 1 visits today)
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.