beste gin bestillingsutvalget

De beste gin fra bestillingsutvalget hos Vinmonopolet

Her følger en alfabetisk liste på det vi mener er de beste gin fra bestillingsutvalget hos Vinmonopolet. Vi har plukket noe for enhver smak og lommebok.

OBS: Det at disse ginene ligger i Vinmonopolets bestillingsutvalg betyr at du vanligvis ikke finner disse i hyllene på ditt lokale Vinmonopol. Disse må bestilles. Du kan enkelt bestille for levering og henting i et valgt Vinmonopolutsalg. Det ligger linker til Vinmonopolet i hver enkelt av omtalene under.

Vinmonopolet utvalg

Vinmonopolet: Utvalg og produktlanseringer

Vinmonopolet sitt utvalg og produktlanseringer kan virke litt forvirrende, men her har vi satt oss inn i det, slik at du kan få tak i din neste gin litt lettere ... Les mer

Bareksten Navy Strength Gin

Bareksten Navy Strength Gin er et eksempel på at det aldri kan bli for mye av det gode. Dette er Stig Bareksten sin magiske urteblanding i konsentrert form.

Bareksten Navy Strength Gin
Bareksten Navy Strength Gin er en bombe av smak. Den inneholder 58% alkohol som også gjør sitt til at du får en eksplosjon av inntrykk ved første smak.
Les mer…
Bareksten Navy Strength Gin

Brennevinsgrova Navy Strength Gin

Brennevinsgrova Navy Strength Gin er nydelig. Den er faktisk en gin hvor nydelig bør staves med 4-5 y’er. Om jeg skal nyte en navy-gin alene, da må det bli denne.

Brennevinsgrova Navy Strength Gin
Brennevinsgrova Navy Strength Gin er så god at den i World Gin Awards 2021 ble kåret til beste Norske Navy Gin. Dette er en eksplosjon av duft og smak, full av krydder og sødme. Her får man lyst til å leke også med litt mer smaksterk tonic, for det tåler den.
Les mer…
Brennevinsgrova Navy Strength Gin

Collective Arts Artisanal Dry Gin

Collective Arts Artisanal Dry Gin er en gin du kan bruke til alt. Alltid.

Collective Arts Artisanal Dry Gin
Collective Arts Artisanal Dry Gin er en av disse ginene som bare fungerer. Listen over anbefalte tonic, mixere, og garnityr er lang.
Les mer…
Collective Arts Artisanal Dry Gin

Finsbury London Dry Gin

Finsbury London Dry Gin er vår go-to gin når det kommer til en klassisk sitrusfokusert London Dry gin. Denne, sammen med en god Indian tonic og sitronskall, er en sikker vinner. Glemte jeg å si at den også er rimelig i innkjøp?

Finsbury London Dry Gin
Finsbury London Dry Gin er god og rimelig gin av typen London Dry Gin. Finsbury Gin er et av verdens eldste ginmerker,, grunnlagt i 1740.
Les mer…
Finsbury London Dry Gin

Granddad Jack’s 65 Miles Gin

Granddad Jack’s 65 Miles Gin er noe man nesten må kunne kalle en smaksatt navy-gin. Her er det mange krydder som minner om jul, men den er alt for god til å stå i skapet 11 måneder i året.

Granddad Jack’s 65 Miles Gin
Granddad Jack's 65 Miles Gin er en gin med mye smak, tydelig einer, kraftige krydder og 57% alkohol. Du vil elske den med og uten tonic.
Les mer…
Granddad Jack's 65 Miles Gin

Harahorn Fatlagret Gin

Harahorn Fatlagret Gin er den beste fatlagrede ginen jeg har smakt, og dermed selvfølgelig også den beste fatlagrede gin i bestillingsutvalget. Denne ginen er spesiallaget for å ligge på fat. Resultatet er en deilig og bløt gin som nytes best alene eller i en Negroni.

Harahorn Fatlagret Gin
Harahorn Fatlagret Gin er spesiallaget for å ligge på fat. Det er med andre ord ikke den ordinære Harahorn Gin som har fått hvile på fat.
Les mer…
Harahorn fatlagret Gin

Hermit Dutch Coastal Gin

Hermit Dutch Coastal Gin er fantastisk god. Her kan du lage alt i fra Gin og Tonic, til Negroni og Dry Martini. Den er også nydelig til østers.

Hermit Dutch Coastal Gin
Hermit Dutch Coastal Gin er en nederlandsk gin med nydelig duft, rund god ginsmak og et hint av salt. Smaker du lett blir forelsket i.
Les mer…
Hva passer til Hermit Dutch Coastal Gin

Kimerud Wild Grade Gin

Med 22 forskjellige urter og 47% alkohol så er dette en gin du kan leke med. Min foretrukne garnish er appelsin.

Kimerud Wild Grade Gin
Kimerud Wild Grade Gin er en herlig gin full av botanikk. Faktisk inneholder den 22 håndplukkede urter, mange av de er høstet nord for polarsirkelen.
Les mer…
Kimerud Wilde Grade Gin

Monkey 47 Schwarzwald Dry Gin

Monkey 47 Schwarzwald Dry Gin er, etter min mening, en av de mest undervurderte ginene i bestillingsutvalget. Med 47 ingredienser har den fantastisk mye smak og egner seg til alle typer drinker.

Monkey 47 Schwarzwald Dry Gin
Monkey 47 Dry Gin har hele 47 botaniske ingredienser, og har 47% alkohol. Dette er en gin som er kraftig på smak og har mange undertoner.
Les mer…
Monkey-47-Schwartzwald-Dry-Gin

Osmoz Finish Gin

Osmoz Finish Gin er det perfekte ekteskap mellom gin og Cognac. Det er alt du trenger å vite.

Osmoz Cognac Cask Finish Gin
Osmoz Cognac Cask Finish Gin er en nydelig fatlagret gin som nytes best alene. Den er noe lettere enn andre fatlagrede gin jeg har smakt.
Les mer…
Osmoz Gin Cognac Cask Finish Gin

Plymouth Gin Navy Strength

Plymouth Gin Navy Strength er jo selve definisjonen på en navy streght gin. Her får du de unike smakene som kjennetegner en Plymouth gin i konsentrert form.

Plymouth Navy Strength Gin
Det høye alkoholinnholdet i Plymouth Navy Strength Gin er grunnen til at ginen kunne være med på seilskip uten å ødelegge kruttet.
Les mer…
Hva passer til Plymouth Navy Strength Gin

Sixling Irish Gin

Sixling Irish Gin er full av deilige krydder. Dette er en gin som egner seg like godt til en smakfull sommer-GT som til en jule-cocktail.

Sixling Irish Gin
Sixling Irish Gin kan beskrives med ett enkelt ord: Wow! Dette var det første ordet jeg sa etter å ha smakt denne.
Les mer…
Sixling Irish Gin

Soil & soul handcrafted Riesling Gin

Her har de brukt lang tid på å komme frem til ingredienser de elsket. Hver enkelt av de botaniske ingrediensene er destillert separat. Denne drikkes alene, eller i en cocktail hvor du ville brukt et fatlagret produkt. Forsøk gjerne denne, den er himmelsk!

Soil & soul handcrafted Riesling Gin
Soil & Soul handcrafted Riesling Gin er en fatlagret tysk gin tilsatt 10% riesling. Den har preg av sitrus, krydder og fat- og er nydelig.
Les mer…
passer til Soil & Soul handcrafted Riesling Gin

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.