Angostura Aromatic Bitters

Angostura Aromatic Bitters

Skal du ha bare én cocktailbitter må det bli Angostura Aromatic Bitters. Oppskriften er datert 1824. Dette er dermed “alle cocktailbitteres far.”

Denne cocktailbitteren så dagens lys i 1824, i byen Angostura i Venezuela. Den tyske doktoren Johann Gottlieb Benjamin Siegert laget dette opprinnelig som en fordøyelsesmedisin, og en mulig kur mot malaria. Men det tok ikke lange tiden før alle barene i den lille byen serverte dette i sine cocktails. Angostura produseres på Trinidad og Tobago, og er i dag verdens mest kjente varemerke innen denne kategorien.

Denne egner seg i alle drinker hvor du ønsker å tilføre litt dybde og kompleksitet i smaken.

Angostura Aromatic Bitters

Nøkkelord: Cocktail Bitters
Type: Aromatic bitter
Land: Trinidad og Tobago
Produsent: Angostura
Alkoholstyrke: 44,7%
Sødme: 2/5
Bitterhet: 3/5
Farge: Mørk Mahogni
Kalorier pr 4cl: 88kcal

Beskrivelse

Kjente ingredienser

Duft

Smak

  • Gentian
  • Kanel
  • Krydder
  • Sitrus

Ettersmak

  • Gentian
  • Kinabark
  • Krydder
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilberedning: 0 minutes
Skal du ha bare én cocktailbitter må det bli Angostura Aromatic Bitters. Oppskriften er datert 1824. Dette er "alle cocktailbitteres far".

Mer informasjon

Vinmonopolet
Produsent

Oppskrifter med Angostura Aromatic Bitters

Produkter fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.