Skal du ha bare én cocktailbitter må det bli Angostura Aromatic Bitters. Oppskriften er datert 1824. Dette er dermed “alle cocktailbitteres far.”
Denne cocktailbitteren så dagens lys i 1824, i byen Angostura i Venezuela. Den tyske doktoren Johann Gottlieb Benjamin Siegert laget dette opprinnelig som en fordøyelsesmedisin, og en mulig kur mot malaria. Men det tok ikke lange tiden før alle barene i den lille byen serverte dette i sine cocktails. Angostura produseres på Trinidad og Tobago, og er i dag verdens mest kjente varemerke innen denne kategorien.
Denne egner seg i alle drinker hvor du ønsker å tilføre litt dybde og kompleksitet i smaken.
Angostura Aromatic Bitters
Beskrivelse
Kjente ingredienser
- Kinabark
- Kanel
- Appelsinskall
- Alkohol
- Vann
- Sukker
- Karamell
Duft
- Urter
- Kanel
Smak
- Gentian
- Kanel
- Krydder
- Sitrus
Ettersmak
- Gentian
- Kinabark
- Krydder
Mer informasjon
Oppskrifter med Angostura Aromatic Bitters
Produkter fra samme produsent
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.