Martinez med Monkey 47 og Cocchi Vermouth di Torino gir deg en cocktail full av urter og krydder. Luxardo Maraschino Originale er en kirsebærlikør som setter sitt velkjente preg på smaken.
Monkey 47 Schwarzwald Dry Gin er selvsagt fra Tyskland. Med 47 ingredienser skal det godt gjøres å finne noe som ikke blir spennende med denne ginen. Er du glad i å leke med krydder er denne ginen et perfekt utgangspunkt.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.
Martinez med Monkey 47
Beskrivelse
Ingredienser
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
- Sett glasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
- Mål opp alle ingrediensene. Hell dette i røreglasset.
- Rør i 20 sekunder, eller til du kjenner glasset og dermed væsken har blitt kald.
- Tøm cocktail glasset. Rist ut vannet.
- Sil væsken over i glasset.
- Når du bruker sitrusskall bruker du en zester eller potetskreller og tar av en bit på 5-6 cm. Skjær til og pynt på skalbiten, eller bruk den som den erSkjærer eller vrir du skallet over glasset får du oljene spredd på toppen. Dette gir mer smak enn om du bare legger skallet oppi.
Likte du denne oppskriften på Martinez med Monkey 47 Schwarzwald Dry Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken
Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.
Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.