Gin Manattan med Byrrh og Bivrost

Gin Manattan med Byrrh og Bivrost

Del med andre ginteresserte:

Gin Manattan med Byrrh og Bivrost er en cocktail for deg med sans for spennende smaker av krydder og urter. Kanskje er du også veldig glad i fatlagret brennevin?

Her får du Bivrost fatlagret gin og nydelige krydder og bitternoter fra Byrrh Grand Quinquina. Vi har også lagt til litt ekstra bittherhet med Angostura Aromatic Bitters. I Gin Manhattan med Byrrh og Bivrost kan du selvsagt også bruke 2022 versjonen av Bivrost Single Cask Aged Gin.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Gin Manattan med Byrrh og Bivrost

Nøkkelord: Manhattan

Slik går du frem

  • Sett gjerne cocktailglasset med is og vann så det blir ordentlig kaldt. Tøm dette ut rett før du siler væsken i glaset.
  • Ha alle ingrediensene i en shaker og muddle det i ca 10 sekunder til solbæren er knust og gir flott farge.
  • Gjør klar limeskall og urte til pynt.
  • Rist med is i ca 20 sekunder til alt er svært kaldt og shakeren dugger.
  • Dobbelsil cocktailen over i glasset. Dette betyr at du bruker en ekstra sil i tillegg til den på shakeren. Du vil ellers få en uklar drink.
  • Legg i forsiktig en bitteliten kvast av urten og limeskallet på toppen.
Skriv ut
Forberedelser: 10 minutes
Tilbredning: 0 minutes
Gin Manattan med Byrrh og Bivrost er en cocktail for deg med sans for spennende smaker av krydder og urter.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.