Gin Manattan med Byrrh og Bivrost

Gin Manattan med Byrrh og Bivrost

Gin Manattan med Byrrh og Bivrost er en cocktail for deg med sans for spennende smaker av krydder og urter. Kanskje er du også veldig glad i fatlagret brennevin?

Her får du Bivrost fatlagret gin og nydelige krydder og bitternoter fra Byrrh Grand Quinquina. Vi har også lagt til litt ekstra bittherhet med Angostura Aromatic Bitters. I Gin Manhattan med Byrrh og Bivrost kan du selvsagt også bruke 2022 versjonen av Bivrost Single Cask Aged Gin.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Gin Manattan med Byrrh og Bivrost

Nøkkelord: Manhattan

Slik går du frem

  • Sett gjerne cocktailglasset med is og vann så det blir ordentlig kaldt. Tøm dette ut rett før du siler væsken i glaset.
  • Ha gin, vermut og Angostura bitter i røreglasset
  • Rør i ca 20 sekunder eller til du kjenner røreglasset er ordentlig kaldt.
  • Sil over i cocktailglasset.
  • Tre et kirsebær på et cocktailspyd. Legg dette over glasset.
Skriv ut
Forberedelser: 10 minutes
Tilberedning: 0 minutes
Gin Manattan med Byrrh og Bivrost er en cocktail for deg med sans for spennende smaker av krydder og urter.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.