Martinez med Malfy Gin Con Arancia er ikke din vanlige Martinez. Den lages nemlig stort sett med en London Dry Gin og Maraschino-likør. Her har vi tatt Malfy sin oppskrift og fornorsket den litt. I stedet for Maraschino-likør har vi brukt Kimerud Raspberry Elixir.
Martinez med Malfy Gin Con Arancia
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Malfy Gin Con Arancia
- 2 cl Martini Bianco
- 2 dråper Angostura Orange Bitters
- 2 dråper Angostura Aromatic Bitters
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
- Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
- Mål opp gin og de andre ingrediensene. Hell dette i røreglasset.
- Rør i 20 sekunder.
- Tøm glasset. Rist ut vannet.
- Sil væsken over i martiniglasset.
- Skjær av 5 cm av skallet du skal pynte med.
- Vri skallet over glasset for å få ut oljene og heng det over kanten på glasset.
Likte du denne oppskriften på en Martinez med Malfy Gin Con Arancia? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.