Martinez med Jæger Hansens Villmarksgin ingredienser

Martinez med Jæger Hansens Villmarksgin

Denne utgaven av en Martinez med Jæger Hansens Villmarksgin er en spennende og smaksrik versjon av denne ikoniske gincocktailen. Smakene i Jæger Hansens Villmarksgin 2024 fungerer veldig bra sammen med Avezza Vermouth di Torino Rosso.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.

Martinez med Jæger Hansens Villmarksgin

Nøkkelord: Martinez

Slik går du frem

  • Sett glasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
  • Mål opp gin og de andre ingrediensene. Hell dette i røreglasset.
  • Rør i 20 sekunder.
  • Tøm glasset. Rist ut vannet.
  • Sil væsken over i glasset.
  • Skjær av 5 cm av skallet du skal pynte med.
  • Vri skallet over glasset for å få ut oljene og heng det over kanten på glasset.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Denne utgaven av en Martinez med Jæger Hansens Villmarksgin er en spennende og smaksrik versjon av denne ikoniske gincocktailen.

Likte du denne oppskriften på Martinez med Jæger Hansens Villmarksgin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken

Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.

hvorfor sitrusskall i drinker

Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker

Hvorfor bruker vi som oftest sitrusskall i våre drinker? Det er flere årsaker til dette. Først og fremst fordi det gir mer smak og mindre syrlighet enn om du bruker ... Les mer

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.