Thyme for Gin er min egen variant av en av produsentens drinker. Lime, timian, og agurk leker i munnen sammen med denne deilige ginen. Jeg har bare brukt en liten mengde Fever-Tree Premium Indian Tonic Water.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.
Thyme for Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 3 cl Collective Arts Artisanal Dry Gin
- 3 cl Carpano Bianco
- 3 cl Fever-Tree Premium Indian Tonic Water
- 2 cl Limesaft
- 2 cl Sukkerlake
- 3 dråper Angostura Aromatic Bitters
- Agurk
- Timian
Dette trenger du
Pynt med
- Agurk
- Timian
Slik går du frem
- Vask og tørk lime og agurk
- Skjær 3-4 skiver av agurken og finn frem en kvast timian
- Fyll opp glasset med isbiter. Ha i tonic.
- Mål opp gin, limesaft, sukkerlake, vermut, og Angostura Bitters. Hell dette i en shaker full av is. Rist i ca 20 sekunder.
- Sil over i glasset og rør forsiktig slik at tonicen blander seg med resten.
- Legg i agurk og timian
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr.
Thyme for Gin er min egen variant av en av produsentens drinker. Lime, timian, og agurk leker i munnen samme med denne deilige ginen.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.
1