Thyme for Gin er min egen variant av en av produsentens drinker. Lime, timian, og agurk leker i munnen sammen med denne deilige ginen. Jeg har bare brukt en liten mengde Fever-Tree Premium Indian Tonic Water.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.
Thyme for Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 3 cl Collective Arts Artisanal Dry Gin
- 3 cl Carpano Bianco
- 3 cl Fever-Tree Premium Indian Tonic Water
- 2 cl Limesaft
- 2 cl Sukkerlake
- 3 dråper Angostura Aromatic Bitters
- Agurk
- Timian
Dette trenger du
Pynt med
- Agurk
- Timian
Slik går du frem
- Vask og tørk lime og agurk
- Skjær 3-4 skiver av agurken og finn frem en kvast timian
- Fyll opp glasset med isbiter. Ha i tonic.
- Mål opp gin, limesaft, sukkerlake, vermut, og Angostura Bitters. Hell dette i en shaker full av is. Rist i ca 20 sekunder.
- Sil over i glasset og rør forsiktig slik at tonicen blander seg med resten.
- Legg i agurk og timian
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.
