Martinez med Hendrick's Orbium Gin

Martinez med Hendrick’s Orbium

Hendrick’s Orbium Martinez er en av Hendrick’s Gin sine egne forslag for Orbium Gin. Søt vermut, kirsebær, både Angostura Orange Bitters og Angostura Aromatic Bitters.

Her får du en klassisk Martinez med en lenger og dypere smak som bør passe deg som også liker det litt mer spesielle. Kanskje du liker å eksperimentere litt?

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Martinez med Hendrick’s Orbium

Nøkkelord: Martinez

Slik går du frem

  • Sett glasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
  • Mål opp alle ingrediensene. Hell dette i røreglasset.
  • Rør i 20 sekunder, eller til du kjenner glasset og dermed væsken har blitt kald.
  • Tøm cocktail glasset. Rist ut vannet.
  • Sil væsken over i glasset.
  • Når du bruker sitrusskall bruker du en zester eller potetskreller og tar av en bit på 5-6 cm. Skjær til og pynt på skalbiten, eller bruk den som den er
    Skjærer eller vrir du skallet over glasset får du oljene spredd på toppen. Dette gir mer smak enn om du bare legger skallet oppi.
  • Jeg har hengt skallet på kanten av drinken, slik at bare litt av skallet er nedi. Duften er likevel veldig med i opplevelsen du har av drinken.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Hendrick's Orbium Martinez er en av Hendrick's gins egne forslag for Orbium Gin. Søt vermut, kirsebær, både appelsin og aromatisk bitter.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.