Martinez Atlungstad Crown Old Tom Gin

Martinez med Atlungstad Crown Old Tom Gin

Martinez med Atlungstad Crown Old Tom Gin er en besnærende og sexy drink. Sensuell med skjult dybde, og ganske farlig om du ikke passer deg.

Du har en strålende klassisk gin kombinert med en nydelig vermut og Luxardo sin fantastiske Marachinolikør. Noen bitre dråper avslutter sammen med et appelsinskall på kanten og du kan ikke trå feil. Iallfall ikke om du holder deg til en – eller kanskje to.

Smaken? Varm, krydret, hint av kirsebær og krydder.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Martinez med Atlungstad Crown Old Tom Gin

Nøkkelord: Martinez

Slik går du frem

  • Sett glasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
  • Mål opp alle ingrediensene. Hell dette i røreglasset.
  • Rør i 20 sekunder, eller til du kjenner glasset og dermed væsken har blitt kald.
  • Tøm cocktail glasset. Rist ut vannet.
  • Sil væsken over i glasset.
  • Når du bruker sitrusskall bruker du en zester eller potetskreller og tar av en bit på 5-6 cm. Skjær til og pynt på skalbiten, eller bruk den som den er
    Skjærer eller vrir du skallet over glasset får du oljene spredd på toppen. Dette gir mer smak enn om du bare legger skallet oppi.
  • Jeg har hengt skallet på kanten av drinken, slik at bare litt av skallet er nedi. Duften er likevel veldig med i opplevelsen du har av drinken.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Martinez med Atlungstad Crown Old Tom Gin er en besnærende og sexy drink. Sensuell med skjult dybde, og ganske farlig om du ikke passer deg.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.