Freyja Vin GINgle Bells Christmas Gin

Hva passer til Freyja Vin GINgle Bells Christmas Gin

Freyja Vin GINgle Bells Christmas Gin har årets mest unike ginflaske og et relativt klassisk innhold. Den inneholder naturlig nok noe julekrydder, som passer veldig bra til årstiden.

Kombinasjonen av einer og skogsbær gjør duften til noe som virkelig minner om jul og juletre. Her er jo flasken liten, og en åpenbar julegimmick. Til gjengjeld kan du jo bruke flasken til noe kult etterpå også. Jeg ser for meg granskuddsirup på denne når jeg har brukt opp innhold på noe godt nå frem mot jul. Vi anbefaler rett og slett denne med en nøytral tonic med litt sødme og kanelstang. Denne ginen inneholder også skogsbær. Om du foretrekker en litt søtere Gin og Tonic er nok dette en god løsning som garnityr. Det at ginen har grønt glitter gjør det enda mer eksotisk. Skal du ha noe glede av glitteret må du åpenbart bruke en tonic uten særlig farge for at det skal synes.

Denne er i tilleggsutvalget. Dersom ditt lokale polutsalg ikke har denne på lager, må du kontakte de og be dem bestille den til deg. Du finner Freyja Vin GINgle Bells Christmas Gin på linken under lenger ned under Mer informasjon.

Duft- og smaksnotater

Duften minner meg om jul. Her kjenner du einer og kanel, med skogsbær som et forsiktig bakteppe. Smaken starter med einer, sitrus. Dette går så over i skogsbær og kanel. Kanel og krydder dominerer i ettersmaken.

Freyja Vin GINgle Bells Christmas Gin

Nøkkelord: Gin
Land: Norge
Produsent: Freyja Vin AS
Alkoholstyrke: 40%
Farge: Lys grønn
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilbredning: 0 minutes

Oppskrifter med Freyja Vin GINgle Bells Christmas Gin

Gin fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.