Her har du 7 oppskrifter på Gin og Tonic som skriker sommer. Hva er vel bedre enn å kunne slappe av i skyggen med noe godt i glasset? Jo, å slappe av i skyggen med en smakfull Gin og Tonic.
Bareksten Gin og Tonic med cherrytomat og koriander
Den første er Stig Bareksten sin favoritt. Dette er et Gin og Tonic som vekker oppsikt.
Bareksten Gin og Tonic med cherrytomat og koriander
Bareksten Gin og Tonic med cherrytomat og koriander overrasket meg. Jeg forventet en litt “for sunn” smak liksom, men dette er rett og slett utrolig godt!
Tomatene og korianderen plukker opp noter fra ginen, og det hele er så nær perfekt du kan komme. Fever-Tree Premium Indian Tonic Water binder det hele sammen. Også ser det jo utrolig lekker ut da.
GT med Bareksten Gin, Fever-Tree Tonic Water, cherrytomater og koriander
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Bareksten Botanical Gin
- 8 cl Fever-Tree Premium Indian Tonic Water
- 2-4 Cherrytomater
- Koriander
Dette trenger du
- Målebeger
- Copa glass
- Koriander
- Cherrytomater
- Isbiter
Pynt med
- Koriander
- Cherrytomater
Slik går du frem
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Del cherrytomatene i to, spar eventuelt en å ha på kanten av glasset som pynt. Klipp av noen blader koriander. Fordel tomat og koriander litt rundt isen og noe på toppen. For mye blir for overveldende. Prøv deg frem.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.
Gin-Tonic med Harahorn Gin og skogsbær
En annen norsk gin som er perfekt både til sommer og høst er Harahorn.
Gin-Tonic med Harahorn Gin og skogsbær
En Gin-Tonic med Harahorn Gin kan lages på mange måter. Denne er proppfull av skogsbær. Sammen med de andre ingrediensene i Harahorn Gin er det en flytende tur i skog og mark.
Gin-Tonic med Harahorn Gin og skogsbær
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Harahorn Gin
- 8 cl Fever-Tree Premium Indian Tonic Water
- Blåbær
- Bjørnebær
- Bringebær
- Rosmarin
Dette trenger du
- Harahorn Gin
- Fever-Tree Premium Indian Tonic Water
- Målebeger
- Copa glass
- Blåbær
- Bringebær
- Bjørnebær
- Rosmarin
- Isbiter
Pynt med
- Bringebær
- Blåbær
- Bjørnebær
- Rosmarin
Slik går du frem
- Ta et par av hver bær og klem de slik at skallet sprekker. Legg disse i glasset
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken. Legg i noen flere bær
- Gi urten et dask så aromaene kommer bedre frem, og legg den i på toppen.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Gin og Tonic med Elsker Pink Gin
Elsker du pink gin, elsker du denne. Har du ikke Three cents Tonic kan du bruke Fever-Tree Mediterranean Tonic Water.
Gin og Tonic med Elsker Pink Gin
Denne Gin og Tonic med Elsker Pink Gin inneholder kun to ingredienser; gin og tonic. Stort enklere kan det ikke bli. Three Cents Tonic Water balanserer sødmen i denne pink ginen perfekt.
Det er mange andre tonics også som er veldig gode til denne ginnen, klikk på en av linkene til Elsker Pink Gin her i artikkelen – så får du opp flere andre forslag.
Gin og Tonic med Elsker Pink Gin
Slik går du frem
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic
Trenger du mere inspirasjon til hvordan du kan lage smakfulle og spennede Gin og Tonic? Det er lettere enn du tror. Les mer i artikkelen nedenfor.
Hvordan friske opp en Gin og Tonic? – Alt du trenger å vite
Mediterranian Gin og Tonic med Gin Mare
Her har du en bløt og deiling GT som leder tankene til middelhavet og sol. Kan være en fin trøst på en regnfull sommerdag.
Mediterranian Gin og Tonic med Gin Mare
En gin og tonic med Gin Mare er noe utenom det vanlige. Ingrediensene i Gin Mare gjør at drinkene blir bløtere og mildere enn med de fleste andre gin.
Mediterranian Gin og Tonic med Gin Mare
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Gin Mare
- 8 cl Britvic Indian Tonic Water
- 2-3 blader Basilikum
- Rosmarin
- Appelsin
Dette trenger du
- Målebeger
- Copa glass
- Potetskreller
- Basilikum
- Rosmarin
- Appelsin
- Isbiter
Pynt med
- Rosmarin
- Basilikum
- Dehydrert appelsin eller
- Appelsinskall
Slik går du frem
GT med Beefeater London Dry Gin servert i en grapefrukt
Hva med å servere en GT i en frukt? Har du ikke nok grapefrukt kan du servere den i et glass med grapefruktskall som garnityr. Husk å bruke masse is!
GT med Beefeater London Dry Gin servert i en grapefrukt
Dette er en GT servert i en grapefrukt – det gir nydelig smak, ser veldig kult ut, og det er spesielt godt med Beefeater London Dry Gin. Det blir heller ikke mer Britisk enn Beefeater og Schweppes!
Jeg synes det blir best når jeg bruker blodgrapefrukt, men det er en smakssak. Den er litt søtere, så heller smaken din mot søte ting ville jeg anbefale den. Ellers kan du godt bruke en vanlig grapefrukt.
GT med Beefeater London Dry Gin servert i en grapefrukt
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Beefeater London Dry Gin
- 8 cl Schweppes Indian Tonic Water eller
- Schweppes Premium Mixers Tonic Original
- 1 Grapefrukt
Dette trenger du
Pynt med
- Rosmarin
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke.
- Hul ut blodgrapefrukten. Det letteste er å bruke en skarp kniv. Skjær først et “lokk” av frukten. Stikk så en skarp kniv ned langs åpningen og skjær ned så du får et fint rundt hull i frukten. Bruk evt en skje for å ta ut fruktkjøttet. Vær forsiktig så du ikke skjærer deg, eller lager hull helt gjennom fruktskallet. (-:
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i grapefrukten.
OBS: Om ikke grapefrukten du bruker er veldig stor er det mulig du må lage kun halv porsjon. - Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken. Pynt med en kvist rosmarin.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Pink Pepper Gin og Tonic med Hendrick’s Gin
Hendrick’s Gin er en mild og floral gin som passer perfekt på en varm sommerdag.
Pink Pepper Gin og Tonic med Hendrick’s Gin
Pink Pepper Gin og Tonic med Hendrick’s Gin er en Gin og Tonic med litt futt i. Kombinasjonen av Hendrick’s Gin, pepper og agurk lager en smaksrik og kompleks Gin og Tonic.
Hvis du ser etter Pink Pepper Gin finner du den her.
Pink Pepper Gin og Tonic med Hendrick’s Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Hendrick’s Gin
- 10 cl Schweppes Premium Mixers Tonic & Pink Pepper
- Agurk
- Rosepepper
Dette trenger du
- Målebeger
- Copa glass
- Ostehøvel
- Agurk
- Isbiter
- Rosepepper
- Hendrick's Gin
- Schweppes Premium Mixers Tonic & Pink Pepper
Garnityr
- 2-3 staver Agurk
- 3-6 korn Hel rosepepper korn
Slik går du frem
- Vask og tørk agurken
- Skjær av en hel lengde med ostehøvel. Legg skiven langs kanten i glasset
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr. Pynt med litt rosepepper dersom du liker dette.
Hvis du ser etter Pink Pepper Gin finner du den her.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.
Gin og Tonic med Bulldog Extra Bold London Dry Gin
Denne bulldogen biter ikke selv om den inneholder 7% ekstra alkohol.
Dersom du har den vanlige Bulldog London Dry ginen, kan du bytte ut grapefruktbåten med grapefruktskall.
Gin og Tonic med Bulldog Extra Bold London Dry Gin
I denne utgaven av Gin og Tonic med Bulldog Extra Bold London Dry Gin kjører vi på med både sitron og grapefrukt. De ekstra 7% med alkohol gjør at den tåler det.
Gin og Tonic med Bulldog Extra Bold London Dry Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Bulldog Extra Bold London Dry Gin
- 8 cl Fever-Tree Mediterranean Tonic Water
- 1 Båt av rosa grapefrukt
- Sitronskall
Dette trenger du
Pynt med
- Sitronskall
- Båt av rosa grapefrukt
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke.
- Skjær av en pen båt med grapefrukt
- Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken. Pynt med en kvist rosmarin.
- Ha i grapefruktbåten
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Ønsker du flere oppskrifter på Gin og Tonic, kan du finne det her.