Bareksten-GT-med-Fever-Tree-Indian-Tonic,-Cherry-tomater-og-korianderBareksten-GT-med-Fever-Tree-Indian-Tonic,-Cherry-tomater-og-koriander

Bareksten Gin og Tonic med cherrytomat og koriander

Del med andre ginteresserte:

Bareksten Gin og Tonic med cherrytomat og koriander overrasket meg – jeg forventet en litt «for sunn» smak liksom, men dette er rett og slett utrolig godt!

Tomatene og korianderen plukker opp noter fra ginen og det hele er så nær perfekt du kan komme.

GT med Bareksten Gin, Fever-Tree Tonic Water, cherrytomater og koriander

Nøkkelord: GT

Beskrivelse

Dette trenger du

Pynt med

Slik går du frem

  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Del Cherrytomatene i to, spar evt en å ha på kanten av glasset som pynt. Klipp av noen blader koriander. Fordel tomat og koriander litt rundt isen og noe på toppen. For mye blir for overveldende. Prøv deg frem. 
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.