GT med Beefeater London Dry

GT med Beefeater London Dry Gin servert i en grapefrukt

Dette er en GT servert i en grapefrukt – det gir nydelig smak, ser veldig kult ut, og det er spesielt godt med Beefeater London Dry Gin. Det blir heller ikke mer Britisk enn Beefeater og Schweppes!

Jeg synes det blir best når jeg bruker blodgrapefrukt, men det er en smakssak. Den er litt søtere, så heller smaken din mot søte ting ville jeg anbefale den. Ellers kan du godt bruke en vanlig grapefrukt.

GT med Beefeater London Dry Gin servert i en grapefrukt

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke.
  • Hul ut blodgrapefrukten. Det letteste er å bruke en skarp kniv. Skjær først et “lokk” av frukten. Stikk så en skarp kniv ned langs åpningen og skjær ned så du får et fint rundt hull i frukten. Bruk evt en skje for å ta ut fruktkjøttet. Vær forsiktig så du ikke skjærer deg, eller lager hull helt gjennom fruktskallet. (-:
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i grapefrukten.
    OBS: Om ikke grapefrukten du bruker er veldig stor er det mulig du må lage kun halv porsjon.
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken. Pynt med en kvist rosmarin.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Forberedelser: 10 minutes
Tilberedning: 0 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.