I denne utgaven av Gin og Tonic med Bulldog Extra Bold London Dry Gin kjører vi på med både sitron og grapefrukt. De ekstra 7% med alkohol gjør at den tåler det.
Gin og Tonic med Bulldog Extra Bold London Dry Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Bulldog Extra Bold London Dry Gin
- 8 cl Fever-Tree Mediterranean Tonic Water
- 1 Båt av rosa grapefrukt
- Sitronskall
Dette trenger du
Pynt med
- Sitronskall
- Båt av rosa grapefrukt
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke.
- Skjær av en pen båt med grapefrukt
- Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken. Pynt med en kvist rosmarin.
- Ha i grapefruktbåten
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
1