Gin Tonic med Gordon’s Tropical Passionfruit Gin og pasjonsfrukt

Gin Tonic med Gordon’s Tropical Passionfruit Gin og pasjonsfrukt

Gin Tonic med Gordon’s Tropical Passionfruit Gin og pasjonsfrukt gir deg en frisk og fruktig Gin og Tonic. En god kombinasjon.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.

Anbefales!
Allkniv 10cm Sort nylonhåndtak fra Victorinox
55,00

Allkniv av rustfritt stål med svart skaft av nylon, bladlengde 10 cm. Denne er perfekt til skjæring av sitrusfrukter og annet garnityr.

Victorinx Standard-serie er en serie kniver og kjøkkenredskap av god hverdagskvalitet med høykvalitative knivblad av rustfritt stål som er skarpe og lette å slipe. Ergonomiske håndtak med nylonskaft av optimal kvalitet gir en god ig prisgunstig hverdagskniv. Tåler oppvaskmaskmaskin.  

Se mer*
*Hvis du handler noe ved bruk av denne linken er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Gin Tonic med Gordon’s Tropical Passionfruit Gin og pasjonsfrukt

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Del en pasjonsfrukt i to deler.
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken. Ha i garnityret.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr.
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes

Likte du denne oppskriften på Gin Tonic med Gordon’s Tropical Passionfruit Gin og pasjonsfrukt? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.