Drumshanbo Gunpowder rish Gin

Hva passer til Drumshanbo Gunpowder Irish Gin

Del med andre ginteresserte:

Drumsahanbo Gunpowder Irish Gin er full av orientalsk botanikk, gunpowder te, irsk nysgjerrighet og mange spennende smaker. Her er det ekte engasjement som ligger bak.

Drumshanbo Gunpowder Irish Gin er et det kreative skaperverket til J.P Rigney, og er resultatet av mange års arbeid, særlig i Østen. Ginen er på en måte nesten en «reise-blogg», hvor de 12 tydelige botaniske ingrediensene og krydderne er et resultat av Rigney sin karrière over hele verden. Her har kan komprimert alt han har lært om Østens kunst om destillering av urter og botaniske ingredienser inn i sitt eget produkt. Drumshanbo handler dermed egentlig om å komme hjem og til et mål; å tappe fruktene av oppfinnsomhet fra et nysgjerrig sinn på en flaske.

Resultat er spennende og annerledes. Her er det mange ingredienser som er vanlige i gin, men det er særlig én ingrediens som er veldig uvanlig. Gunpowder te er grønn te som er tørket sakte, og deretter rullet sammen til små blanke kuler. Denne ginen kombinerer ingredienser fra forskjellige sider av verden og får de til å spille godt sammen. Det handler egentlig om å sette sammen ting som ikke tidligere er kombinert, det å våge å sette til side testede løsninger og prøve noe nytt.

Duft og smaksnotater:

Duft: Kraftig einer, anisnoter; man kjenner flere forskjellige lag liksom. Noe blomstrete, mjødurt vil jeg tro og noe frisk sitrus.
Smak: Litt tørr, anis, intense krydder, kardemommekoriander iallefall, urtesmak, anis og sødme, går over i ettersmak av pepper som rundes av med urter og sødme, og en lett nummenhet når du drikker den bar.

FunFact: Dette er på en måte også sjelsevennen til Harahorn gin, selv om smaken ikke ligner. Jackalope er det samme fabeldyret som Harahorn og pryder også her forsiden på flasken. Jackalopen sies å holde til i Drumshanbo der ginen lages.

Drumshanbo Gunpowder Irish Gin

Nøkkelord: Gin
Land: Irland
Produsent: The Shed Distillery
Alkoholstyrke: 43%
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilbredning: 0 minutes

Mer informasjon

Vinmonopolet
Produsent

Oppskrifter med Drumshanbo Gunpowder Irish Gin

Andre gin fra samme produsent

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.