GT med Bombay Sapphire East London Dry Gin

GT med Bombay Sapphire East London Dry Gin

GT med Bombay Sapphire East London Dry Gin blir aldri feil. Det er så mange krydder å plukke opp, og dufter og smaker å kombinere.

Her har vi brukt dehydrert appelsinskive, kanelstang og Fever-Tree Aromatic Tonic. Vi glemmer nesten fra gang til gang hvor god denne ginen er – og her er det altså ennå en GT du bare er nødt til å prøve.

GT med Bombay Sapphire East London Dry Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
  • Ha i en skive dehydrert appelsin (tørket appelsin) og en bit kanelstang.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.