Gunpowder Gin og Ingefærøl

Gunpowder Gin og Ingefærøl

Gunpowder Gin og Ingefærøl er riktig godt og en veldig god avveksling fra GT’n. Her har vi brukt Bareksten Ginger Beer som passer veldig godt til også denne ginen.

Som garnityr ble det grapefrukt skall som passer veldig godt til Gunpowder gin.

Gunpowder Gin og Ingefærøl

Nøkkelord: Gin og ingefærøl

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke
  • Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset
  • Mål opp gin og ingefærøl. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drikken din blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden ingefærøl og garnityr
Skriv ut
Forberedelser: 10 minutes
Tilberedning: 0 minutes
Gunpowder Gin og Ingefærøl er riktig godt og en veldig god avveksling fra GT’n. Her har vi brukt Bareksten Ginger Beer som passer veldig godt til også denne ginen.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.