Clover Club med Gunpowder Gin

Clover Club med Gunpowder Gin

Clover Club med Drumshanbo Gunpowder Irish Gin er en nydelig søt og syrlig drikk. Chambord er en søt bringebærlikør som setter et helt spesielt preg på drikken.

Clover Club med Gunpowder Gin - nærbilde
Clover Club med Drumshanbo Gunpowder Irish Gin. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Her har jeg pyntet med tørket bringebær, det både ser lekkert ut og smaker nydelig. Det blir veldig godt også uten dette, så ikke la deg stoppe om du ikke har.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Clover Club med Gunpowder Gin

Nøkkelord: Clover Club

Beskrivelse

Ingredienser

Dette trenger du

Evt pynt / Garnityr

  • Tørket Bringebær

Slik går du frem

  • Eggehviten bør ikke være kald, da er det vanskelig å få eggehviten stiv. Ha eggehviten, og alle de andre ingrediensene unntatt isen, i shakeren og rist som en gal i ca 30 sekunder. Dersom du bruker en Boston-shaker hvor den ene delen er av glass kan du se når eggehviten blir stiv.
  • Når eggehviten har blitt stiv har du i 3-5 isbiter og rister til drinken blir helt kald.
  • Dobbeltsil cocktailen over i glasset. Om ikke nok/all eggehviten blir med ut legger du den på toppen etterpå. Bruk eventuelt noe å skrape ut eggehviten med fra shakeren – og legg den pent på toppen.
  • Legg på pynten eller nyt den deilige drinken slik den er.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 10 minutes
Total tid: 15 minutes
Clover Club med Gunpowder Gin er her lekkert pyntet med tørket bringebær. Nydelig smak, lekkert å servere. Akkurat riktig balanse.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.