Dry Martini med Drumshanbo Gunpowder Irish Gin

Dry Martini med Drumshanbo Gunpowder Irish Gin

Dry Martini med Drumshanbo Gunpowder Irish Gin er en klassisk cocktail med skall av rosa grapefukt som garnityr. Vi har brukt Noilly Prat som vermut i denne.

Dry Martini med Drumshanbo Gunpowder Irish Gin

Nøkkelord: Dry Martini

Slik går du frem

  • Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
  • Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
  • Rør i 20 sekunder.
  • Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
  • Sil væsken over i martiniglasset.
  • Skrell av 5-6cm med grapefruktskall, del det evt i strimler og putt dette i glasset.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.