Dry Martini med Hermit Dutch Coastal Gin nye gin fra januar 2022

13 oppskrifter med nye gin fra januar 2022

Del med andre ginteresserte:

Her er 13 oppskrifter med gin som kom på Vinmonopolet i slippet den 12 januar 2022. Her vil du finne oppskrifter fra åtte av ginene som var med i slippet.

Ginene vi har brukt er Bivrost Pink Gin, Collective Arts Dry Gin, Collective Arts Rhubarb & Hibiscus Gin, Ginraw, Hermit Dutch Coastal Gin, O. P. Anderson Organic Dry Gin, Volcano Etna Dry Gin og Wettre Original London Dry Gin.

Du kan klikke på bildet eller på linken for å komme til oppskriftene. I oppskriften finner du også link til ginen og tonicen eller mixeren vi har brukt i oppskriften.

Om du klikker deg til en gin-omtale vil du der finne alle kjente ingredienser i ginen. Samt hvilke tonic den passer best med og garnityr som passer. Helt nederst i omtalen av ginen finner du oftest flere oppskrifter med ginen. På samme måte finner du nederst i omtalen av tonic og mixere andre oppskrifter med den samme.

Gin og Tonic med Collective Arts Dry Gin
Gin og Tonic med Collective Arts Dry Gin gir en G&T du gjerne lager flere av. Mediterranean tonic og appelsinskall er strålende til.
Les mer…
Negroni med Hermit Dutch Coastal Gin
Negroni med Hermit Dutch Coastal Gin er en nydelig smaksrik cocktail. Her har vi brukt to av Luxardo sine veldig gode produkter.
Les mer…
Gin og Tonic med Wettre Original London Dry Gin
Gin og Tonic med Wettre Original London Dry Gin kan lages i mange varianter. Denne gangen har vi gått for en klassisk variant.
Les mer…
Dry Martini med Bivrost Pink Gin
Dry Martini med Bivrost Pink Gin er et bevis på at det går an å lage en Dry Martini med en rosa gin. Martini Extra Dry sørger for det.
Les mer…
GT med Collective Arts Artisanal Dry Gin
Denne varianten av en GT med Collective Arts Artisanal Dry Gin er av det klassiske slaget. Fever-Tree Aromatic Tonic passer veldig godt her.
Les mer…
Gin Tonic med O. P. Anderson Organic Dry Gin
Denne utgaven av Gin Tonic med O. P. Anderson Organic Dry Gin er en deilig kombinasjon av anis og sitron, sammen med tonic er det perfekt.
Les mer…
Dry Martini med Hermit Dutch Coastal Gin
Dry Martini med Hermit Dutch Coastal Gin er en nytelse. Vi brukte her Regal Rogue Daring Dry Vermouth som passer veldig godt i Dry Martini.
Les mer…
Gin Tonic med Ginraw
I denne utgaven av en Gin Tonic med Ginraw har vi gjort som vi gjerne anbefaler andre; vi har løftet frem noen av ingrediensene i ginen.
Les mer…
Negroni med O. P. Anderson Organic Dry Gin
En Negroni med O. P. Anderson Organic Dry Gin er for deg som liker en litt anis-preget Negroni. Ginen har nemlig anis i rikt monn.
Les mer…
Gin Tonic med Volcano Etna Dry Gin
I Gin Tonic med Volcano Etna Dry Gin og Bareksten Premium Indian Tonic Water har vi bare tilsatt noen få einebær og fått en nydelig GT.
Les mer…
Negroni med Wettre Original London Dry Gin
Negroni med Wettre Original London Dry Gin er en nydelig cocktail. Det er mye smak i ginen, derfor vaglte vi Martini Riserva Speciale Rubino.
Les mer…
Gin Tonic med Collective Arts Rhubarb & Hibiscus Gin
Gin Tonic med Collective Arts Rhubarb & Hibiscus Gin er en frisk GT med en forsiktig sødme. Du kan nok lengte etter sommer når du nyter denne
Les mer…
Ginraw med ingefærøl
Ginraw med ingefærøl, mynte og lime er en nydelig og frisk drikk som passer til det meste. Tundra Ingefærøl lar det være plass til ginen.
Les mer…

Vi håper du har både glede og nytte av oppskrifter med nye gin fra januar 2022. Her er det masse godt å teste. Du vil også stadig finne nye oppskrifter for disse ginene om du kommer tilbake og sjekker dine favoritter ved en senere anledning. 

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.