Dry Martini med Bivrost Pink Gin

Dry Martini med Bivrost Pink Gin

Dry Martini med Bivrost Pink Gin er et bevis på at det går an å lage en Dry Martini med en rosa gin. Martini Extra Dry gjør denne tørr nok til å kunne kalles en Dry Martini. Sitronskallet får frem sitrusen i ginen. Ønsker du litt mer smak av bær kan du bruke et bringebær som garnityr i tillegg til sitronskallet.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Dry Martini med Bivrost Pink Gin

Nøkkelord: Dry Martini

Slik går du frem

  • Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
  • Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
  • Rør i 30 sekunder.
  • Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
  • Sil væsken over i martiniglasset.
  • Skjær av 2-3 cm av skallet med en potetskreller.
  • Vri skallet over glasset for å få ut oljene før du slipper det i glasset sammen med et bringebær.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Dry Martini med Bivrost Pink Gin er et bevis på at det går an å lage en Dry Martini med en rosa gin. Martini Extra Dry sørger for det.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, og Youtube.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.