I denne utgaven av en Gin og Tonic med Bombay Citron Pressé har vi brukt to typer tonic. Som garnityr har vi brukt agurk og sitron. Dette ble faktisk utrolig friskt og godt.
Vi valgte å bruke to tonicer, både Fever-Tree Elderflower Tonic Water og Tundra Tonic Water Agurk. Med en skive agurk og en liten stripe sitronskall som garnityr ble vi veldig fornøyd med denne G&T’n.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.
Gin og Tonic med Bombay Citron Pressé
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Bombay Citron Pressé Gin
- 5 cl Fever-Tree Elderflower Tonic Water
- 3 cl Tundra Tonic Water Agurk
- 1 skive Agurk
- 1 stripe sitronskall
Dette trenger du
Pynt med
- Agurk
- Sitronskall
Slik går du frem
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset. Vær nøye med blandingsforholdet mellom de to tonicene.
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Skjær 1 skive agurk, ca 2-3 millimeter bred
- Kutt av en smal stripe sitron med zesteren. Dersom du bruker potetkreller må du bare ta en liten bit og ikke for mye så sitonen ikke blir for dominerende. Legg stripen i glasset sammen med agurkskiven
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Likte du denne oppskriften på Gin og Tonic med Bombay Citron Pressé? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.