Arctic Negroni med Bivrost Gin og blót

Arctic Negroni med Bivrost Gin og blót

Del med andre ginteresserte:

Arctic Negroni er resultatet av å blande Bivrost Arctic Gin, Bivrost blót, og Campari. I og med at Bivrost blót ikke er en vermut vil noen sikkert si at dette ikke er en ekte Negroni. Mitt svar er at resultatet er så nær, og så godt, at det ikke spiller noen rolle.

Arctic Negroni med Bivrost Gin og blót er en unik urtepreget Negroni med en rund men samtidig klar nordisk/arktisk smaksprofil.

Bivrost blót er urtelikør laget av Aurora Spirit Distillery, produsenten av Bivrost Arctic Gin. Den inneholder arktiske planter som Finnmarkspors, mjødurt, bjørkeløv og ryllik. Smaken minner om vermut, men samtidig rund og sødmefull, og mindre urtepreget enn man er tenker seg vermut. Dette er mer som en naturens essens som er tenkt drukket sammen med øl – eller med venner som produsenten sier. Bivrost blót er også veldig god som erstatning for vermut i en Dry Martini.

Den inneholder 35% alkohol, så en Negroni med denne blir litt sterkere enn man er vant til. OBS: Vær oppmerksom på at dette ikke kjennes på smaken.

Arctic Negroni med Bivrost Gin og blót

Nøkkelord: Negroni

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Skjær en pen strimmel av skallet med potetskrelleren.
  • Ha noen isbiter i et rocks-glass
  • Tilsett gin, Bivrost Blot, og Campari
  • Rør i ca 20 sekunder
  • Fyll opp med is til isbitene stikker opp av væsken
  • Pynt med appelsinskall
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.