I denne G&T med By Brenneri Dry Gin og Double Dutch tonic har vi komplementert med dehydrert appelsin. Det er en smak og duft som står perfekt til denne ginen.
G&T med By Brenneri Dry Gin og Double Dutch tonic
Slik går du frem
- Vask og tørk fruktene du skal bruke som garnityr dersom du skal bruke frisk appelsin.
- Skjær en skive på ca 3-4 millimeter tykkelse. Evt kan du bruke en smal båt. For mye frisk appelsin vil gi for mye smak.
- Har du dehydrert appelsin (tørket skive) finner du frem dette i stedet.
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken. Legg i strimmelen med skall.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.
1