G&T med By Brenneri Dry Gin og Double Dutch tonic

G&T med By Brenneri Dry Gin og Double Dutch tonic

I denne G&T med By Brenneri Dry Gin og Double Dutch tonic har vi komplementert med dehydrert appelsin. Det er en smak og duft som står perfekt til denne ginen.

G&T med By Brenneri Dry Gin og Double Dutch tonic

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk fruktene du skal bruke som garnityr dersom du skal bruke frisk appelsin.
  • Skjær en skive på ca 3-4 millimeter tykkelse. Evt kan du bruke en smal båt. For mye frisk appelsin vil gi for mye smak.
  • Har du dehydrert appelsin (tørket skive) finner du frem dette i stedet.
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken. Legg i strimmelen med skall.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.