Negroni med Yuzu Gin

Negroni med Yuzu Gin

Vi var litt spente første gangen vi laget en Negroni med Yuzu Gin. Heldigvis viste det seg at Yuzu er en sitrus-variant som passet perfekt til Negroni.

Negroni med Yuzu Gin

Nøkkelord: Negroni

Slik går du frem

  • Ha noen isbiter i et rocks-glass
  • Tilsett gin, vermut, og Campari
  • Rør i ca 20 sekunder
  • Fyll opp med is til isbitene stikker opp av væsken
  • Pynt med et par skiver dehydrert appelsin.
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.