Gin-drinker til halloween

12 gin-drinker til Halloween

Her finner du gin-drinker til halloween som er både morsomme og morbide. Hemmeligheten her er, blant annet, tomatjuice, chaisirup, gresskar, et hjemmelaget øye og selvfølgelig noen innkjøpte dekorasjonselementer.

Kanskje skal du se en skrekkfilm eller samles i et halloween-selskap med venner? Her er noen gin-drinker til halloween som vil gi litt humor og få i gang stemningen.

Zombie Smash

Zombie Smash
Zombie Smash, en drink med gory utseende og nok alkohol til å gjøre deg til en Zombie. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Frisk og fruktig er Zombie Smash, så pass på – her er det lett å bli lurt. Drikker du mange av denne kan du fort få en skrekkelig kort halloween. Klikk på bildet for å se oppskriften.

Helloween Pumpkin Gin Margarita

Helloween Pumpkin Gin Margarita
Denne Helloween Pumpkin Gin Margaritaen ble rett og slett farlig god. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Helloween Pumpkin Gin Margarita er en cocktail med gresskar, sitron og lønnesirup. Her er det mye og god balansert smak. Den passer nydelig med kanel og sitrus som garnityr. Klikk på bildet for å komme til oppskriften.

Cocalero Clasico Gimlet

Cocalero Clasico Gimlet
En Gimlet med Cocalero Clasico og James Gin Asian Parsnip falt virkelig i smak (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Cocalero Clasico Gimlet har med sin sorte saltkant en god del felles med en Margarita. James Gin med Asian Parsnip og Cocalero Clasico passer godt sammen. Det er krydret, søtt og syrlig – og passe kult med sort saltkant. Hvitt salt går like fint om det er det du har. Klikk på bildet for oppskriften.

Bloody Red Snapper med Kimerud Gin

Bloody Red Snapper med Kimerud GinGin-drinker til Halloween
En god Red Snapper med nok garnityr å kose seg med, og et aldri så lite morbid blodskutt øye for anledningen. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Red Snapper er rett og slett navnet på en Bloody Mary når man bruker gin i den i stedet for vodka. I anledning halloween er det åpenbart at den måtte hete Bloody Red snapper. Her får du en godt krydret variant med alt det jeg synes du trenger når du skal nyte en slik drink. Dette er faktisk min favoritt når jeg er på langtur på fly. Det er alltid mye bedre med drinker uten kullsyre da. Enhver Red Snapper er bedre med lime, oliven, og sølvløk. Dessverre må du ofte klare deg uten alt garnityret på flyet.

Klikk på bildet for å se oppskriften.

Bat-Berry Sour med Beefeater London Dry Gin

Bat-Berry Sour
Bat-Berry Sour. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Dette er en Gin Sour hvor vi har mudlet bjørnebær for å få den kule fargen. Nydelig smak, og perfekt til halloween. Den er så god at du bør ikke bare prøve denne nå! Dette er en av flere virkelige gode gin-drinker til halloween. Klikk på bildet for å lese oppskriften.

Vampyr Martini med Vidda Tørr Gin

Vampyr Martini med Vidda Tørr GinGin-drinker til Halloween
Vampyr Martini med Vidda Tørr Gin – og et passelig morbid innslag med blodskutt øye som garnityr. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Hva er vel mer naturlig enn et blodskutt øye i drinken? På halloween må man nesten tåle litt, og disse er jo til og med svært velsmakende. Se oppskriften om du er nysgjerrig på hvordan du lager det blodskutte øyet.

Her er et tips: Du får mer rødfarge på drinken om du siler av tomaten før du mudler den. Det er best å velge en veldig moden og rød tomat. Man kan sikkert bruke tomatjuice, men det vil nok lage en mindre god cocktail.

Klikk på bildet for å se oppskriften.

Obituary med Bareksten Botanical Gin

Obituary med Bareksten Botanical Gin
Obituary med Bareksten Botanical Gin i anledning Halloween. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Obituary betyr nekrolog – altså oftest en oppsummering i positive ordlag om en som er død. Her sies det at dersom du liker denne og overlever styrken i den, så går du gode dager i møte.

Klikk på bildet å komme til oppskriften.

Satans Whiskers med Lyng Norwegian Botanical Gin

Satans Whiskers med Lyng Gin til Halloween
Satans Whiskers med Lyng Botanical Gin – fullt av smaker av appelsin i flere lag. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Satans Whiskers med Lyng Norwegian Botanical Gin er en cocktail som gir deg appelsin i flere lag. Frisk appelsin juice, appelsin bitter, appelsinlikør og mere til. Et spennende smaksspill hvor Lyng Gin kommer til sin rett.

Klikk på bildet for å komme til oppskriften.

Corpse Reviver #2 med Attåt Distilled Gin

Corpse Reviver #2 med Attåt Distilled Gin Gin-drinker til Halloween
Drinken som plukker deg opp dagen derpå! Elsker du sitrus i flere lag og er litt eventyrlysten? Da er dette noe for deg. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Corpse Reviver #2 er veldig lik Harry Craddock sin versjon i The Savoy Cocktail Book. Absinten bruker du på samme måte som du gjør med isbitene i en in-and-out Martini. Du bare har litt absint i glasset, lar den vaske innsiden av glasset og tømmer det ut. Det gir et hint av smak, men tar ikke over.
Corpse revivors er en serie drinker i mange versjoner, de fleste skapt for å redde en dag som “er som den er” på grunn av for mye moro dagen før. Men vær forsiktig – det sies at om du tar fire får den motsatt effekt.

Klikk på bildet for å se oppskriften.

Bloody Gin & Tonic med Brennevinsgrova Botanisk Gin

Bloody Gin & Tonic med Brennevinsgrova Botanisk Gin. gin-drinker-til-halloween
En Bloody good Gin & Tonic som holder øye med deg hele halloweenkvelden. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Litt morsomt må man jo lage det til en halloween-aften. Her med Campari, så teknisk sett en Milanese om du velger å ha Camparien som annet enn pynt. Denne holder jo “godt øye med deg” i løpet av kvelden også…

Klikk på bildet for oppskriften.

Helloween After Hours

Helloween After Hours
Helloween After Hours (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Hjemmelaget chaisirup er med å gi denne cocktailen sin smak. Lun og perfect med Helloween Pumpkin Spiced Gin. Angostura Cocoa Bitters gir akkurat passe balanse. En av flere gode gin-drinker til Halloween. Klikk på bildet for å se hvordan du lager denne.

White Lady med Beefeater Blood Orange Gin

White Lady med Beefeather Blood Orange Gin
En orange White Lady med Beefeater Blood Orange Gin – i anledning Halloween.

White Lady er en klassisk cocktail med gin, Tripple Sec eller Contreau, presset sitronsaft, og eggehvite. Den er lekker, luftig, og veldig god. I anledning halloween synes jeg det var morsomt å forsøke å lage en oransje en. Da falt valget naturlig på Beefeater Blood Orange Gin.

Som et funfact kan man jo si at dette var faktisk Helvan og Halvan sin favorittcocktail rundt 1930 da de frekventerte The American Bar på Hotel Savoy.

Klikk på bildet for å lese oppskriften.

Happy Halloween!

Håper at du fant noen gin-drinker som du har lyst til å lage til halloween. Så gjenstår det bare å ønske en kreativ og morsom feiring!

Lurer du på hvordan du lager blodskutte øyne finner du beskrivelsen i hver av oppskriftene som inneholder disse.

God feiring!

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.