Gin-drinker til halloween

6 gin-drinker til halloween

Del med andre ginteresserte:

Her finner du gin-drinker til halloween som er både morsomme og morbide. Hemmeligheten her er, blant annet, tomatjuice og et hjemmelaget øye og selvfølgelig noen innkjøpte dekorasjonselementer.

Kanskje skal du bare se en skrekkfilm eller samles i et virtuelt eller fysisk halloween-selskap med venner? Her er noen gin-drinker til halloween som vil gi litt humor og få i gang stemningen.

Bloody Red Snapper med Kimerud Gin

Bloody Red Snapper med Kimerud Gin
En god Red Snapper med nok garnityr å kose seg med, og et aldri så lite morbid blodskutt øye for anledningen. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Red Snapper er rett og slett navnet på en Bloody Mary når man bruker gin i den i stedet for vodka. I anledning halloween er det åpenbart at den måtte hete Bloody Red snapper. Her får du en godt krydret variant med alt det jeg synes du trenger når du skal nyte en slik drink. Dette er faktisk min favoritt når jeg er på langtur på fly, alltid mye bedre med drinker uten kullsyre da. Enhver Red Snapper er bedre med lime, og oliven og sølvløk er en fryd ved siden av. Dessverre må du oftest klare deg uten garnityret på flyet.

Klikk på bildet for oppskriften.

Vampyr Martini med Vidda Tørr Gin

Vampyr Martini med Vidda Tørr Gin
Vampyr Martini med Vidda Tørr Gin – og et passelig morbid innslag med blodskutt øye som garnityr. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Hva er vel mer naturlig enn et blodskutt øye i drinken? På halloween må man nesten tåle litt, og disse er jo til og med svært velsmakende. Se oppskriften om du er nysgjerrig på hvordan du lager det blodskutte øyet.

Her er litt annen lærdom; Du får mer rødfarge på drinken om du siler av tomaten før du muddler den. Og selvsagt velger en veldig moden og rød tomat. Man kan sikkert bruke tomatjuice, men det vil nok lage en mindre god cocktail.

Klikk på bildet for å se oppskriften.

Obituary med Bareksten Botanical Gin

Obituary med Bareksten Botanical Gin
Obituary med Bareksten Botanical Gin i anledning Halloween. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Obituary betyr nekrolog – altså oftest en oppsummering i positive ordlag om en som er død. Her sies det at dersom du liker denne og overlever styrken i den, så går du gode dager i møte.

Klikk på bildet å komme til oppskriften.

Satans Whiskers med Lyng Norwegian Botanical Gin

Satans Whiskers med Lyng Gin til Halloween
Satans Whiskers med Lyng Botanical Gin – fult av smaker av appelsin i flere lag. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Satans Whiskers med Lyng Norwegian Botanical Gin er en cocktail som gir deg appelsin i flere lag. Frisk appelsin juice, appelsin bitter, appelsinlikør og mere til. Et spennende smaksspill hvor Lyng Gin kommer til sin rett.

Klikk på bildet for oppskriften.

Corpse Reviver #2 med Attåt Distilled Gin

Corpse Reviver #2 med Attåt Distilled Gin
Drinken som plukker deg opp dagen derpå! Elsker du sitrus i flere lag og er litt eventyrlysten? Da er dette noe for deg. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Corpse Reviver #2 er veldig lik Harry Craddock sin versjon i The Savoy Cocktail Book. Absinthen bruker du litt slik du gjør med isbitene i en I en in-and-out Martini. Du bare har litt absinth i glasset, lar den vaske innsiden av glasset og tømmer det ut. Det gir et hint av smak, men tar ikke over.
Corpse revivors er en serie drinker i mange versjoner, de fleste skapt for å redde en dag som «er som den er» på grunn av for mye moro dagen før. (tips fra en venn) Men vær forsiktig – det sies at om du tar 4 får den motsatt effekt.

Klikk på bildet for å se oppskriften.

Bloody Gin & Tonic med Brennevinsgrova Botanisk Gin

Bloody Gin & Tonic med Brennevinsgrova Botanisk Gin. gin-drinker-til-halloween
En Bloody good Gin & Tonic som holder øye med deg hele halloweenkvelden. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Litt morsomt må man jo lage det til en halloween aften. Her med Campari, så teknisk sett en Milanese om du velger å ha Camparien som annet enn pynt. Denne holder jo «godt øye med deg» i løpet av kvelden også i og for seg…

Klikk på bildet for oppskriften.

White Lady med Beefeater Blood Orange Gin

White Lady med Beefeather Blood Orange Gin
White Lady med Beefeater Blood Orange Gin – en Orange White Lady i anledning halloween.

White Lady er en klassisk gin cocktail med gin, Tripple Sec eller Contreau, presset sitronsaft og eggehvite. Lekker og luftig og veldig god. I anledning Halloween synes jeg det var morsomt å forsøke å lage en oransje en. Da falt valget naturlig på Beefeater Blood Orange Gin.

Som et funfact kan man jo si at dette var faktisk Helvan og Halvan sin favorittcocktail rundt 1930 da de frekventerte The American Bar på Hotel Savoy.

Klikk på bildet for oppskriften.

Happy Halloween!

Håper at du fant noen gin-drinker som du har lyst til å lage til halloween. Så gjenstår det bare å ønske en fredelig, men morsom feiring.

Lurer du på hvordan du lager blodskutte øyne finner du beskrivelsen i hver av oppskriftene som inneholder dem.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.