Bloody Gin & Tonic med Brennevinsgrova Botanisk Gin gjør halloween litt ekstra kul. Denne holder et øye med deg hele kvelden.
Velger du å bruke sprøyteinnholdet til noe annet enn pynt blir dette egentlig en Milanese G&T- ettersom en Gin og Tonic med Campari faktisk har et navn.
Bloody Gin &Tonic med Brennevinsgrova Botanisk Gin
Servings 0
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Brennevinsgrova Botanisk Gin
- 8 cl Tundra Tonic Water Original
- 2 cl Campari Bitter
- 3 Blodskutt øye laget av frukten Lychee eller rambutan
Dette trenger du
- Brennevinsgrova Botanisk Gin
- Tundra Tonic Water Original
- Målebeger
- Campari Bitter
- Copa glass
- Rambutan eller
- Lychee
- Blåbær
- Rød konditorfarge
- Isbiter
Pynt med
- 3 Blodskutt øye
Slik går du frem
- Blodskutte øyne må lages i god tid. Du kan fryse de på forhånd om ønskelig. Lychee eller Rambutan får du hermetisk. Bruk rødt syltetøy og en blåbær som fyll i øyehulen. Lag striper med rød konditorfarge rundt øynene. Jeg droppet syltetøyet og brukte kun konditorfarge og blåbær.
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset.
- Dander et blodskutt øye i bunnen av glasset.
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
- Stikk sprøyten du på forhånd har fylt med Campari opp i glasset slik at den hviler med spissen rundt øyet i bunnen av glasset.
- Dander et par blodskutte øyne til i glasset og dytt ut litt av Camparien av sprøyten så det ser litt blodig ut.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Slik lager du Blodskutte øyne
Bildet under sammen med punkt 1 i beskrivelsen til cocktailen over bør gi deg gode tips.
Lykke til!
1