Bloody Gin & Tonic med Brennevinsgrova Botanisk Gin

Bloody Gin & Tonic med Brennevinsgrova Botanisk Gin

Bloody Gin & Tonic med Brennevinsgrova Botanisk Gin gjør halloween litt ekstra kul. Denne holder et øye med deg hele kvelden.

Velger du å bruke sprøyteinnholdet til noe annet enn pynt blir dette egentlig en Milanese G&T- ettersom en Gin og Tonic med Campari faktisk har et navn.

Bloody Gin &Tonic med Brennevinsgrova Botanisk Gin

Nøkkelord: GT, Halloween, Milanese G&T
Servings 0

Beskrivelse

Ingredienser

Pynt med

  • 3 Blodskutt øye

Slik går du frem

  • Blodskutte øyne må lages i god tid. Du kan fryse de på forhånd om ønskelig. Lychee eller Rambutan får du hermetisk. Bruk rødt syltetøy og en blåbær som fyll i øyehulen. Lag striper med rød konditorfarge rundt øynene. Jeg droppet syltetøyet og brukte kun konditorfarge og blåbær.
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset.
  • Dander et blodskutt øye i bunnen av glasset.
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
  • Stikk sprøyten du på forhånd har fylt med Campari opp i glasset slik at den hviler med spissen rundt øyet i bunnen av glasset.
  • Dander et par blodskutte øyne til i glasset og dytt ut litt av Camparien av sprøyten så det ser litt blodig ut.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Slik lager du Blodskutte øyne

Bildet under sammen med punkt 1 i beskrivelsen til cocktailen over bør gi deg gode tips.
Lykke til!

(Bilde: Anett Finbråten)
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.