Zombie Smash

Zombie Smash

Zombie Smash skal liksom se litt gory ut med de mudlede jordbærene. Drikker du mer enn en kan det nok være man kan bli litt zombie av den.

Dette er en frisk og god cocktail. Pass på å balansere sitron og sukker så det ikke blir for surt eller for søtt. Dessverre eller heldigvis – avhengig av hvordan man ser det – så smaker dette ikke sterkt. Den inneholder praktisk talt ikke blandevann, så det er greit å være klar over hva man drikker. Den heter ikke Zombie Smash uten grunn!

Det vil nok gjøre resultatet ennå mer “blodig” om man har virkelige røde jordbær.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.

Zombie Smash

Nøkkelord: Andre, Halloween

Beskrivelse

Ingredienser

Pynt med

  • Mynte
  • Jordbær

Slik går du frem

  • Finn frem et highball glass som passer, og gjør klar garnityret.
  • Muddle jordbærene litt grovt sammen med presset sitron og sukkerlake i et mikseglass.
  • Ha resten av ingrediene i mikseglasset sammen med is. Rist energisk til du kjenner det er kaldt. 10 sekunder kanskje.
  • Tøm alt over i glasset og pynt med en jordbær og en mytekvast.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Zombie Smash skal liksom se litt gory ut med de mudlede jordbærene, og drikker du mer enn en kan det nok være man kan bli litt zombie av den.

Likte du denne oppskriften på Zombie Smash? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.