Bloody Red Snapper med Kimerud Gin er rett og slett nydelig. For deg som liker Bloody Mary er dette det samme, men med gin.
Her får du en nydelig Red Snapper med nok garnityr å kose seg med, og et aldri så lite morbid blodskutt øye for anledningen. Det er tross alt halloween.
Min standard drink på fly når turen er litt lang er faktisk Red Snapper, det er absolutt best uten for mye kullsyre på lange reiser. Dessuten smaker det strålende! Lime og oliven hever enhver Red Snapper.
Bloody Red Snapper med Kimerud Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 5 cl Kimerud Gin
- 15 cl Tomatjuice
- 2-4 dash Worchesterchire Sauce etter smak
- 1-4 dash Tabasco etter smak
- 2 Limebåt
- 1 Cocktailpinne med assortert garnityr etter smak og beholdning
- 1 Stangselleri
- 1 Blodskutt øye
Dette trenger du
- Målebeger
- Stort Glass
- Barskje
- Isbiter
- Kimerud Gin
- Tomatjuice
- Lime
- Stangselleri
- Coctailpinne
- Salt og pepper
Pynt med
- 1 Coctailpinne med assortert garnityr oliven, sølvløk, minitomat osv.
- 1 Limebåt
Slik går du frem
- Dersom du ønsker å lage et blodskutte øye må de lages på forhånd. Du kan fryse de på forhånd om ønskelig. Lychee eller rambutan får du hermetisk. Bruk rødt syltetøy og en blåbær som fyll i øyehulen. Lag striper med rød konditorfarge rundt øynene. Jeg droppet syltetøyet og brukte kun konditorfarge og blåbær. (Se bildet under)
- Gjør klart garnityret og tre det på cocktailpinnen. Skjær opp to båter lime. Den ene skal brukes som garnityr, den andre skal saften klemmes i drinken om du liker det slik.
- Mål opp gin og tomatjuice i glasset. Ha i sausene etter smak. Kvern i salt og pepper etter smak. Klem i saften av en båt lime om du liker smaken av lime.
- Fyll i isbiter, og stikk en stilk stilkselleri ned i drinken. Bruk denne som rørepinne og bland med noen runder.
- Legg i coctailpinnen du har gjort klar, og en båt med lime som pynt.