Corpse Reviver #2 med Attåt Distilled Gin

Corpse Reviver #2 med Attåt Distilled Gin

Corpse Reviver #2 med Attåt Distilled Gin er en syrlig til søt cocktail. Den ble opprinnelig laget for å rette opp dagen derpå, når gårsdagen hadde vært litt for morsom.

Det sies om Corpse Reviver at dersom du tar fire stk av disse har de motsatt effekt. Det forundrer meg ikke, her er det mye godt og sterkt blandet sammen til et fortreffelig resultat. Du har en god gin, sitronjuice, appelsinlikør, vermut eller Lillet Blanc og bittelitt absinth. Om du ønsker det og liker den søtere har du i litt sukkerlake etter smak. Det er derfor lurt å riste alle ingrediensene i shakeren, og smake til med sukkerlake på slutten.

Her er det så mye alkohol i ingrediensene at det å shake i stedet for røre kan være heldig for formen. Shaker du blir drinken noe mer utvannet enn om du rører. Det er ikke noe “blandevann” her, bare gode smaker blandet sammen, og det er det jo greit å ta hensyn til.

Corpse Reviver #2 med Attåt Distilled Gin

Nøkkelord: Corpse Reviver, Halloween
Servings 0

Beskrivelse

Ingredienser

Slik går du frem

  • Tre en Marachino-kirsebær på coctailpinnen og legg den klar.
  • Sett cocktailglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
  • Mål opp alle ingrediensene untatt absinth og sukkerlake og ha de i shakeren.
  • Tøm martiniglasset. Rist ut vannet. Tøm i ca 0,5 cl absinth, sveip glasset rundt så absinthen legger seg i et lag på innsiden av glasset. Tøm så ut resten.
  • Rist med is til shakeren er skikkelig kald. Smak om du synes den er passe søt / syrlig. Ha i litt sukkerlake etter smak og rist så du får blandet det.
  • Sil væsken over i martiniglasset.
  • Legg cocktailpinnen over glasset.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.