Cocalero Clasico Gimlet har med sin saltkant en smak som minner om Margarita, så her har du en nydelig gimlet med masse smak. Dette er både søtt, syrlig og salt.
James Gin Asian Parsnip kommer tydelig frem til tross for at både lime og Cocalero Classico tilfører masse urter og smak. Dette er en cocktail jeg ble veldig fornøyd med.
Jeg brukte sort salt fordi det så veldig kult ut, og jeg liker dette sorte saltet fra Mill & Mortar godt. Du kan fint bruke hvitt salt i stedet. Dersom du har salt med grov struktur slik som her bør du ha litt godt med feste for saltet. Jeg brukte sukkerlake på kanten her, og snudde glasset i saltet.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.
Cocalero Clasico Gimlet
Beskrivelse
Ingredienser
- 2,5 cl James Gin Asian Parsnip
- 2,5 cl Cocalero Clasico
- 0,5 cl Limesaft friskpresset
- 1 cl Sukkerlake
- Saltkant
Dette trenger du
Pynt med
- Saltkant
Slik går du frem
- Lag saltkant på glasset. Bruk gjerne sukkerlake på kanten for å få saltet til å sitte. Jeg brukte sort salt fordi det ser kult ut til Halloween. Hvitt funker helt fint.
- Ha alle ingrediensene i en shaker og rist med is i til du kjenner shakeren er kald , ca 20 sekunder.
- Sil cocktailen over i glasset.
Likte du denne oppskriften på Cocalero Clasico Gimlet? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.