Stockholms Bränneri Pink Gin

Hva passer til Stockholms Bränneri Pink Gin

Stockholms Bränneri Pink Gin er en nydelig, tørr og litt annerledes rosagin. Smaken preges først og fremst av sitrus, pepper og rabarbra.

Utgangspunktet for denne ginen er Stockholms Bränneri Dry Gin. Denne blir først infusert med roseblader og rabarbra. Det ferdige destillatet blir deretter maserert i tyttebær. Det er dette som gir den lyse rosa fargen. Siden fargen er 100% naturlig vil den nok blekne over tid. Flasken bør derfor oppbevares mørkt.

Produsenten anbefaler den i en Dry Martini. De anbefaler tyttebær eller rips som garnityr, etter først å ha vridd sitron og appelsinskall over cocktailen. (dvs få med deg oljene men ikke legge skallet oppi cocktailen). Vi finner at den fungerer overraskende bra med rosa grapefrukt også.

Duft- og smaksnotater

Duften er av einer, rose og sitrus. Dette er en gin som smaker mye. Smaken starter med noe som minner litt om appelsin. Dette går raskt over i pepper, før det kommer noe floralt. Det er først i ettersmaken at bitternotene fra rabarbraen kommer frem.

Stockholms Bränneri Pink Gin

Nøkkelord: Gin
Type: Pink gin
Land: Sverige
Produsent: Stockholms Bränneri
Alkoholstyrke: 40%
Farge: Lys rosa
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Stockholms Bränneri Pink Gin er en nydelig, tørr og litt annerledes rosagin. Smaken preges først og fremst av sitrus, pepper og rabarbra.

Oppskrifter med Stockholms Bränneri Pink Gin

Gin fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.