Stockholms Brenneri Pink Gin med Grapefruktsoda

Stockholms Brenneri Pink Gin med Grapefruktsoda

Stockholms Brenneri Pink Gin med Grapefruktsoda er en frisk drink. Godt balansert, og perfekt for deg som liker rosa grapefrukt.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.

Stockholms Brenneri Pink Gin med Grapefruktsoda

Nøkkelord: Gin & annet

Beskrivelse

Ingredienser

Pynt med

  • Skive av rosa grapefrukt

Slik går du frem

  • Finn frem en rosa grapefrukt, kniv og skjærefjel
  • Skjær en skive av grapefrukten og legg denne til side.
  • Mål opp gin og mixer. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Legg i skiven av rosa grapefrukt
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden mixer og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
StockholmsStockholms Brenneri Pink Gin med Grapefruktsoda er en frisk drink. Godt balansert, og perfekt for deg som liker rosa grapefrukt.

Likte du denne oppskriften på Stockholms Brenneri Pink Gin med Grapefruktsoda? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.