Dry Negroni med Sabatini Gin er en litt lettere utgave av en klassisk Negroni. Her bytter man nemlig ut den søte, røde vermuten med en tørr, hvit vermut. Resultatet er at ginen får litt mer plass. Sabatini Gin er en nydelig gin, men den blir dessverre litt borte i en klassisk Negroni. I en Dry Negroni, der kommer den helt til sin rett.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.
Dry Negroni med Sabatini Gin
Beskrivelse
Ingredienser
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
- Ha noen isbiter i et rocks-glass
- Tilsett gin, vermut, og bitter
- Rør forsiktig i glasset så det blander seg godt.
- Fyll opp med is til isbitene stikker opp av væsken
- Pynt med appelsinskall
Likte du denne oppskriften på Dry Negroni med Sabatini Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken
Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.

Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.