Hva passer til Sipsmith London Dry Gin

Hva passer til Sipsmith London Dry Gin

Del med andre ginteresserte:

Sipsmith London Dry Gin ble lansert i 2009 og kommer fra det første destilleriet som ble startet opp i London på 189 år. Dette er en klassisk og nydelig gin som er lett å like.

Navnet Sipsmith kommer av at teamet som skapte ginnen kaller seg «sip-smiths», dvs litt lett kreativt oversatt «drikke-smeder». Sipsmith London Dry Gin er virkelig en small-batch håndverksgin. Det opprinnelige destillasjonsapparatet tar kun 300 liter og heter Prudence. Det tok over 2 år å få lisens til å starte produksjonen i London, det måtte faktisk en lovendring til før de kunne starte opp.

Delvis på grunn av at de rett og slett er historiske, mente de at ginen som fikk denne oppgaven måtte være verdt det. Gründerne Sam Galsworthy og Fairfax Hall samarbeider med Jared Brown som Master distiller, og han lette frem historiske oppskrifter og notater slik at ginen de laget virkelig er noe du ønsker å ha i skapet. Jared Brown er er både historiker, destillatør og forfatter.

Smaken

Sipsmith London Dry Gin inneholder 10 klassiske gin ingredienser, balansert perfekt. Smak og duft er som kjent personlig, men du kan forvente en blomstret sommereng-duft fulgt av einer og sitrus. Rund god munnfølelse når du tar den første smaken, einer fulgt av en økende sødme, sitron og appelsinmarmelade, en bølge sitrus – så tydeligere einer – hvoretter alt samles til et harmonisk hele. Avsluttes med einer og et hint av sitrus.

Skal du til London?

Skulle du være i London har Destilleriet 1,5 timers omvisninger minst 3 kvelder i uken, av og til flere. Sjekk gjerne ut info om dette på websiden deres.

Se Sipsmiths historie her:

Møt gründerne bak Sipsmith gin

Sipsmith London Dry Gin

Nøkkelord: Gin
Type: London Dry gin
Land: England
Produsent: Sipsmith
Alkoholstyrke: 41,6%
Farge: Klar
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilbredning: 0 minutes

Oppskrifter med Sipsmith London Dry Gin

Andre gin fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.