Rammstein Gin Kvalitet

Rammstein Gin – Kvalitet som rocker

Del med andre ginteresserte:

Bandet Rammstein leverer gin av ypperste kvalitet. Her får du både klassisk-, pink-, og sloe gin som gjør et solid inntrykk.

Da jeg første gang kom over en gin laget av et band, må jeg innrømme at jeg var litt skeptisk. Jeg tenkte at dette bare var enda en vare de hadde satt navnet sitt på for å selge det til sine fans. Jeg innrømmer med en gang at etter å ha smakt den måtte jeg innse at det slett ikke var “just another gin.” Etter å ha smakt noen flere av disse var det klart for meg at kvaliteter varierer, sikkert i takt med bandmedlemmenes interesse for gin.

Som ivrig Rammstein-fan var jeg raskt ute med å bestille en flaske da Rammstein Gin kom på Vinmonopolet i september 2020. Det var med litt blandede forventinger jeg åpnet flasken og hadde litt av innholdet i et smaksglass.

Rammstein Gin

Rammstein Gin
Rammstein Gin. (Bilde: Produsenten)

Duften var slik den skulle: Einer, sitrus og koriander. Smaken var en nydelig kombinasjon av de tre samme ingredienser. Avslutningen er en blanding av einer og rund sitrus. Munnfølelsen er bløt og behagelig. Rammstein Gin viste seg å være den perfekte match hvis man liker en klassisk gin med en avrundet sitrussmak, noe jeg så definitivt gjør.

Her har Rammstein laget en gin som beviser at minst én av bandmedlemmene har en lidenskap for gin.

Rammstein Pink Gin

Rammstein Pink Gin
Rammstein Pink Gin (Bilde: Produsenten)

Basert på erfaringen med deres første gin tok det ikke lang tid før Rammstein Pink Gin var i hus da en kom på Vinmonopolet i mai 2021. Mitt syn på rosa gin er nok litt preget av starten på pink gin bølgen. Da synes at det ofte var for søtt og kunstig. Igjen skulle det vise seg at jeg tok feil. Dette er en av de mer spesielle pink gin jeg har smakt. Den var ikke for søt, smaken var av jorbær, einer, og jasmin. Denne ginen er godt nok balansert til at du kan dra sødmen opp eller ned, avhengig av valget av tonic og garnityr.

Rammstein Sloe Gin

Rammstein Sloe Gin
Rammstein Sloe Gin (Bilde: Produsenten)

Da den tredje utgaven av gin fra Rammstein kom på Vinmonopolet i november 2021 var all tvil borte. Rammstein Sloe Gin måtte være en del av utvalget hjemme. Også denne gangen beviser Rammstein at de har en lidenskap for gin. Denne kan nærmest beskrives som en eksplosjon av sødmefulle bær og nydelige krydder.

Duften er av bær, sitrus og urter. Smaken starer med einer, bær, sitrus og urter. Skogsbær og einer er det du sitter igjen med til slutt.

Rammstein Navy Strength Gin – Når kommer den til Norge?

Vi mangler den siste av de fire Rammstein-ginene. Basert på de tre første er jeg helt sikker på at denne ikke vil skuffe. Skulle ventetiden bli for lang så er det mulig å finne denne på Systembolaget, men du må bestille den først.

Dessverre rakk jeg aldri å skaffe billetter til årets Rammstein konsert. I løpet av den tiden jeg brukte på å sjekke kalendere så var det utsolgt. Jeg har i den minste tre Rammstein gin av god kvalitet å trøste meg med.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.