Portobello Road Navy Strength Gin har samme base som Portobello Road Gin No. 171, men er i tillegg tilsatt en liten mengde havsalt. I tillegg har den selvsagt høyere alkoholinnhold.
Dette er en intens gin. Liker du Portobello Road Gin No. 171, vil du elske denne! Det er likevel forunderlig hvor stor forskjellen mer mellom de to, når man vet at den eneste endringer en alkoholinnholdet og tilsatt havsalt. Dette er en gin for folk som liker gin. Her har du en smaksbombe som tåler å sloss med andre smakskraftige ingredienser i en cocktail.
Duft- og smaksnotater
Duften er nydelig frisk sitrus. Einer og et varmende inntrykk.
Smaken er en eksplosjon av smak og inntrykk, det er et lett saltpreg som på en måte fremhever alt det andre vidunderlige enda mer. Du har tydelig einer i et vidt spekter av smaksinntrykk, varmende lakris, muskat og koriander, og en lang ettersmak av krydder.
Portobello Road Gin Navy Strength
Beskrivelse
Kjente ingredienser
Smak
- Einer
- Sitrus
- Salt
Anbefalt tonic
- 1724 Tonic Water
- Bareksten Premium Indian Tonic Water
- Bareksten Sugar Free Indian Tonic Water
- Britvic Indian Tonic Water
- Double Dutch Indian Tonic Water
- Fever-Tree Aromatic Tonic Water
- Fever-Tree Mediterranean Tonic Water
- Fever-Tree Premium Indian Tonic Water
- Schweppes Indian Tonic Water
- Schweppes Premium Mixers Tonic Original
- The Headless Horseman orange blossom tonic water
- The Headless Horseman original indian tonic water
- Thomas Henry Tonic Water
Anbefalt garnityr
Mer informasjon
Produsent
Navy Strength gin
Les om vårt besøk hos Portobello Road Distillery
Oppskrifter med Portobello Road Gin Navy Strength
Gin fra samme produsent
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.