Gin og Tonic med Edinburgh Rhubarb & Ginger er faktisk skikkelig godt. Her har vi brukt The Headless Horseman rhubarb tonic water fra Berentsens brygghus og pyntet med stjerneanis.
Hint a julekrydder, og ingefær og rabarbra er det allerede i ginen. Denne synes jeg ble skikkelig god.
Gin og Tonic med Edinburgh Rhubarb & Ginger
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Edinburgh Rhubarb & Ginger Gin
- 8 cl The Headless Horseman rhubarb tonic water
- Stjerneanis
Dette trenger du
Pynt med
- Stjerneanis
Slik går du frem
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Ha i stjerneanisen. Dersom du ønsker MYE lakris/anis smak har du den i først, ønsker du et hint av anis, har du den i til slutt.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr. Vær oppmerksom på at stjerneanis avgir mye smak over tid.
Gin og Tonic med Edinburgh Rhubarb & Ginger er skikkelig godt. Vi brukte The Headless Horseman rhubarb tonic og pyntet med stjerneanis.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.
1