Gin og Tonic med Edinburgh Rhubarb & Ginger

Gin og Tonic med Edinburgh Rhubarb & Ginger

Gin og Tonic med Edinburgh Rhubarb & Ginger er faktisk skikkelig godt. Her har vi brukt The Headless Horseman rhubarb tonic water fra Berentsens brygghus og pyntet med stjerneanis.

Hint a julekrydder, og ingefær og rabarbra er det allerede i ginen. Denne synes jeg ble skikkelig god.

Gin og Tonic med Edinburgh Rhubarb & Ginger

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Ha i stjerneanisen. Dersom du ønsker MYE lakris/anis smak har du den i først, ønsker du et hint av anis, har du den i til slutt. 
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr. Vær oppmerksom på at stjerneanis avgir mye smak over tid.
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Gin og Tonic med Edinburgh Rhubarb & Ginger er skikkelig godt. Vi brukte The Headless Horseman rhubarb tonic og pyntet med stjerneanis.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.