Edinburgh Gin Rhubarb & Ginger med ingefærøl

Edinburgh Gin Rhubarb & Ginger med ingefærøl

Edinburgh Gin Rhubarb & Ginger med ingefærøl er det man kan kalle et perfekt ekteskap. Ginen er full av ingefær og rabarbra. På tross av dette har den en god sødme som balanseres veldig godt ved å tilsette Thomas Henry Ginger Beer. Skulle du ønske enda mer smak kan du bruke fersk ingefær som garnityr.

Edinburgh Gin Rhubarb & Ginger med ingefærøl

Nøkkelord: Gin og ingefærøl

Slik går du frem

  • Skjær en lang bit i lengderetningen på rabarbra stilken. Smak og se hvor mye smak rabarbraen vil gi, og hvor mye du ønsker deg.
  • Mål opp gin og ingefærøl. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Legg i rabarbraen på toppen av isen som pynt
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden ingefærøl og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.