Edinburgh Gin Rhubarb & Ginger med ingefærøl er det man kan kalle et perfekt ekteskap. Ginen er full av ingefær og rabarbra. På tross av dette har den en god sødme som balanseres veldig godt ved å tilsette Thomas Henry Ginger Beer. Skulle du ønske enda mer smak kan du bruke fersk ingefær som garnityr.
Edinburgh Gin Rhubarb & Ginger med ingefærøl
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Edinburgh Rhubarb & Ginger Gin
- 8 cl Thomas Henry Ginger Beer
- Rabarbra
Dette trenger du
Pynt med
- Rabarbra
Slik går du frem
- Skjær en lang bit i lengderetningen på rabarbra stilken. Smak og se hvor mye smak rabarbraen vil gi, og hvor mye du ønsker deg.
- Mål opp gin og ingefærøl. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Legg i rabarbraen på toppen av isen som pynt
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden ingefærøl og garnityr
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.
1