Triple Rhubarb med Edinburgh Rhubarb & Ginger Gin

Triple Rhubarb med Edinburgh Rhubarb & Ginger Gin

Triple Rhubarb med Edinburgh Rhubarb & Ginger Gin er en forfriskende og spennende drink som er enkel å lage. Edinburgh Rhubarb & Ginger Gin og Utopia Brus Rabarbra er begge søte ingredienser. Luxardo Rhubarb Bitters bringer spennende kontraster i form av bitterhet og røksmak.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.

Triple Rhubarb med Edinburgh Rhubarb & Ginger Gin

Nøkkelord: GT

Beskrivelse

Ingredienser

Pynt med

  • Rabarbra

Slik går du frem

  • Fyll glasset med is
  • Mål opp gin, brus og bitter. Hell dette i glasset
  • Pynt med fersk eller frossen rabarbra
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Triple Rhubarb med Edinburgh Rhubarb & Ginger Gin er en forfriskende og spennende drink med både sødme, bitterhet og røksmak.

Likte du denne oppskriften på Triple Rhubarb med Edinburgh Rhubarb & Ginger Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.