Gin Tonic med Edinburgh Rhubarb & Ginger Gin

Gin Tonic med Edinburgh Rhubarb & Ginger Gin

Gin Tonic med Edinburgh Rhubarb & Ginger Gin er en varmende og god Gin og Tonic som passer perfekt foran peisen en kald vinterkveld.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.

Daloplast Skjærefjel 2 stk
114,00

Praktisk sett med to skjærefjeler av BPA-fri plast. Den store skjærefjelen måler 35 x 25 cm. Den lille skjærefjelen måler 25 x 15 cm. Tåler oppvaskmaskmaskin.

Se mer*
*Hvis du handler noe ved bruk av denne linken er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Gin Tonic med Edinburgh Rhubarb & Ginger Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Skjær 2-3 skiver ingefær og legg disse i glasset
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes

Likte du denne oppskriften på Gin Tonic med Edinburgh Rhubarb & Ginger Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.