Negroni med Rosenlund Hamn Gin og Cocchi Vermouth di Torino er vidunderlig. Brennevinsgrova Rosenlund Hamn Gin er nydelig i seg selv. Med denne vermuten, og Campari, blir resultatet fantastisk godt.
Om du er av de som foretrekker en helt klassisk Negroni, er ikke denne en oppskrift for deg. Noe av det som gjør det så gøy å leke med nye Negroni-varianter er hvordan urtene i gin, vermut, og bitter reagerer sammen. I dette tilfellet ble det en usedvanlig krydret Negroni. Skål!
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Og uten at det koster deg noe ekstra.
Negroni med Rosenlund Hamn Gin
Beskrivelse
Ingredienser
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
- Vask frukten du skal bruke som garnityr
- Skrell ca 5cm med skall
- Ha noen isbiter i et rocks-glass
- Tilsett gin, vermut, og bitter
- Rør i ca 20 sekunder
- Fyll opp med is til isbitene stikker opp av væsken
- Pynt med appelsinskall
Likte du denne oppskriften på en Negroni med Rosenlund Hamn Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.