Negroni med The Botanist Islay Dry Gin Hebridean Strength er en nydelig gincocktail. Vær oppmerksom på at vi her har hatt i litt ekstra av Cocchi Vermouth di Torino. Det er nemlig mye smak i denne ginen.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.
Negroni med The Botanist Islay Dry Gin Hebridean Strength
Beskrivelse
Ingredienser
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
- Ha noen isbiter i et rocks-glass
- Tilsett gin, vermut, og bitter
- Rør forsiktig i glasset så det blander seg godt.
- Fyll opp med is til isbitene stikker opp av væsken
- Pynt med appelsinskall
Likte du denne oppskriften på Negroni med The Botanist Islay Dry Gin Hebridean Strength? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken
Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.
Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.