Negroni med Maeco Gin er en svært krydret, men likevel lett Negroni. Her kommer både ginen, Cocchi Vermouth di Torino og Contratto Bitter til sin rett.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.
Negroni med Maeco Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 3 cl MAeCO Italian Premium Dry Gin
- 3 cl Cocchi Vermouth di Torino
- 3 cl Contratto Bitter
- Applesinskall
Slik går du frem
- Ha noen isbiter i et rocks-glass
- Tilsett gin, vermut, og Campari
- Rør i ca 20 sekunder eller til cocktailen er helt kald.
- Pynt med appelsinskall
Likte du denne oppskriften på Negroni med Maeco Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken
Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.
Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.