French 75 med Bareksten

French 75 med Bareksten Botanical Gin

French 75 med Bareksten Gin og sitronskall er utrolig godt og forfriskende. Dette er en klassisk cocktail der Stig Bareksten sin gin virkelig skinner.

Dette er en cocktail det er lett å lage til mange. Det er bare å mikse alt unntatt musserende, for deretter å sette det i kjøleskapet. Dette er den perfekte velkomstdrink. Rør godt, og mål opp i glass rett før gjestene kommer og etterfyll med champagne/musserende når gjestene kommer.

Lag en liten test først så du er sikker på at den musserende du bruker er passe tørr til ingrediensene, ellers kan du justere med litt sukkerlake eller sitronjuice i basen. Test med den musserende du skal bruke, i dette tilfellet har vi brukt Lykkebobler. Det avhenger av hvor tørr den musserende er du bruker, samt din egen smak, hvor mye sitron og sukkerlake du vil ha i.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.

French 75 med Bareksten Botanical Gin

Nøkkelord: French 75

Slik går du frem

  • Bland sammen gin, sitronsaft og sukkerlake og sett det kjølig. Rør godt sammen på nytt før du fordeler i glassene.
  • Før gjester kommer teller du opp glass og bruker måleglass for å få rett mengde i glassene, iallfall til du har fått følelsen med hvor mye det skal være i glasset. Måling er særlig viktig om du ikke har bare like glass.
  • Nå kan du toppe opp med boblene etter hvert som gjestene kommer og ønske velkommen. Vi brukte sitron som garnityr, og det legger du i til slutt.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
French 75 med Bareksten Gin og sitron er utrolig godt og forfriskende. En klassisk cocktail der Bareksten virkelig skinner.
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.